Przeglądając ogłoszenia natrafiłem na tą Astre II [link do Tablica wygasł]: co myślicie?? Jakieś wady i zalety? na co zwrocić uwagę przy oglądaniu? Warty tej ceny ?
przebieg 270 tys. bez oznak korozji. silnik olej troche bierze, ale podobno to normalne dla tych modeli. Cenowo wygląda fajnie, sama sekwencja jest tu dużo warta.
Myślę, że jak kto dba tak ma... Ale to raczej aż taki problem nie powinien być. Problemy mogą się zacząć po 300 tys km. To po pierwsze a po drugie jak dla mnie to cena jest za niska jak na to auto... Więc alby był walony z każdej możliwej strony albo silnik jego to padaka...
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
Maserati GranTurismo - opinia i wrażenia z jazdy Miałem okazję trochę pojeździć i jako że nie ma opini na temat tego auta więc się podziele wrażeniami. Maserati GranTurismo Silnik 4.2 V8 405 KM Skrzynia aut. 6 Biegowy Rok prod. 2010 Całokształt Uważam że to bardzo fajne ...
Wiesz Kolego pisać to każdy tam może. Jak kupowałem auto z kolega to tam też było napisane bezwypadkowy, a się okazało, ze stłuczkę miało... więc się pytam gościa czemu tak napisał a on na to, że wypadek ejst wtedy kiedy ktoś jest ranny lyb poniesie tam śmierć... żałosny z niego typ był... Sprawdź też kolego cyfry na szybach czy są w tym samym roczniku co auto...
Wygląda dość ładnie? Przecież widać że prawy przód miał robiony (maska sie zapada przy lampie a z lewej strony jest równo). W dodatku środek jakiś mało zadbany.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
No jak dla mnie to wrak. Znam te silniki. Wymieniłem już ich kilkanaście. Po 100 tysiącach na gazie zaczynają się ostre problemy. O cenie to już wyżej napisali.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.