Czy warto??

13 Cze 2007, 17:09

Witam.
Mam Renault Lagune 2.0 i myśle o jej tuningacji. Na początek chciałem zmienić alufelgi lecz nie wiem czy sie opłaca kupować je za taką cene [link do oferty na Allegro wygasł]. Acha i które wedłóg was są ładniejsze?? BB Snake, MO edition czy AS Speiche :):):) PoZdRaWiAm:):):)
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

13 Cze 2007, 17:56

Oczywiście ,że się opłaca....Kupisz raz a porządnie.Pozatym masz na nie 3 lata gwarancji :)I najbardziej podobają mi się AS Speiche :)
PzdR
It's nice to be important but is more important to be nice
soleQ
Aktywny

Miejscowość: kRk

14 Cze 2007, 00:37

Nigdy jeszcze nie słyszałem o tuningacji samochodu... Język polski ewoluuje... No ale jeśli chodzi o tuning to ja bym się bardziej zabrał do silnika... I obniżył zawieszenie, ale w Polsce to bym chyba je jednak podniósł i poszerzył, no i większe koła dał, żeby niczego nie pozrywać :P Dobra, żarty żartami, ale tak właściwie to interesuje mnie jedna rzecz... Czy w Polsce tuning też podnosi koszty ubezpieczenia?
DFireCrow

14 Cze 2007, 14:54

Fire Crow za Tuning wizulany nie ponosisz zadnych dodatkowych kosztów.Ale tuning mechaniczny owszem.Ponieważ to jest na tej zasadzie jakbyś do samochodziku zamiast silnika 2.0 na który był zarejestrowany wkładasz 3,0 powinniście zarejestrowac go od nowa ale praktycznie nikt tego nie robi.Niewiem dokladnie ale chyba tak to sie prezentuje...Noi automatycznie później płacisz za ten samochodzik wieksze ubezpieczenie..
It's nice to be important but is more important to be nice
soleQ
Aktywny

Miejscowość: kRk
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    Drift kontrolowany z najwyższą prędkością
    Nissan ustanowił rekord świata Guinnessa w kategorii driftu z najwyższą prędkością. Specjalnie przygotowany NISSAN GT R NISMO z roku modelowego 2016 wszedł w poślizg kontrolowany przy prędkości 304,96 km/h. Masato Kawabata, ...