Czy warto zakładać instalację lpg?

09 Sie 2023, 09:47

Cześć, ostatnio zastanawiam się nad tematem, czy warto zakładać instalację lpg? Jeśli tak to jaką polecacie?
marekjanicki
Obserwowany

09 Sie 2023, 09:55

Wszystko zależy od tego jakie robisz przebiegi to raz, a dwa od silnika do jakiego ma być instalacja bo są takie do których nie poleca się zakładania LPG itd.

marekjanicki napisał(a):Jeśli tak to jaką polecacie?
Tak się nie da odpowiedzieć na to pytanie bo trzeba wiedzieć jaki masz silnik i po tym dopiero wtedy można dobrać komponenty takiej instalacji LPG.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

09 Sie 2023, 09:57

Zakładałem instalację STAGa w moim Suzuki Swift. Brak różnicy w jeździe na benzynie i w gazie. Polecam.
konradiwanek
Obserwowany

09 Sie 2023, 10:11

STAG jest ok duży plus to możliwość podłączenia z darmowym programem jak ktoś się zna i odczyt / modyfikacja parametrów itd (dla zaawansowanych). Jest kilka wersji i tu bardziej chodzi o dobranie odpowiednich komponentów pod dany silnik, druga bardzo ważna kwestia to montażysta instalacji który musi ją porządnie założyć.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

02 Sty 2024, 09:48

Ja mam u siebie już w 2 samochodach i uważam, że warto zakładać!
KacperT4
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Samochód wyścigowy niejedno ma imię
    Samochody wyścigowe to bardzo pojemna kategoria. Mamy w końcu otwarte auta Formuły 1, zaawansowane prototypy startujące w wyścigu Le Mans 24h czy konstrukcje bazujące na modelach, które znajdziemy w zwykłych salonach ...