Czym poruszają się właściciele koncernów samochodowych.

31 Gru 2012, 13:05

Temat mnie interesuje od kilku ładnych lat, nigdzie nie mogę odszukać na moje pytanie odpowiedzi. Zastanawia mnie czym jeździ np. główny prezes Skody, Fiata, Opla itp. czy wybierają topowe modele swoich marek, a może konkurencyjne BMW, Mercedesy, Audi ? udowadniając tym samym, że ich marki nie równają się z konkurencją. Domyślam się że główny właściciel Skody jeździ Audi A8 lub Q7 w końcu to grupa Volkswagena, a może jest inaczej ? i jeździ np. A6. ? Temat ciekawy, w końcu to oni wiedzą jaki model ich samochodu jest najlepszy i bezawaryjny, oraz czy warto kupować za takie pieniądze auta, a to już daje wskazówkę :)

Mogę powiedzieć jedynie że jeden z Częstochowskich dilerów Skody, Volkswagena, Audi jeździ Audi Q7, ale to tylko kropla w morzu prawdziwych rekinów finansjery branży motoryzacyjnej.
acha
Nowicjusz

Auto: różne
Silnik: różne
Paliwo: Inne

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lamborghini Miura P400 Roadster
    Miura Roadster to kolejny rarytas w świecie sportowych kabrioletów. Włosi nigdy nie wprowadzili do produkcji wariantu cabrio swojej ikony – uznawanej przez niektórych za pierwszy supersamochód w ...