REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
lasagne napisał(a):3. Miernik lakieru zawsze na propsie, przy czym pamiętać jaka jest fabryczna wartość, wzór najlpiej z dachu. Przypominam 100 mikronów to grubość kartki papieru jeśli lakier się nie łuszczy i jest równy to ok.
lasagne napisał(a):5. Prywatni sprzedawcy to najcześciej właśnie zakamuflowani handlarze.
lasagne napisał(a):6. I finalnie dobrze jest sprawdzić ile kosztuje dane auto na mobile.de by z góy ocenić i zastanowić się dlaczego średnio ceny aut mają 2,000 EUR różnicy a pochdzą z tego samego kraju. Filantropia? Nie sądzę..
lasagne napisał(a):7. Weryfikowalność jakakolwiek, przebiegu. Obejrzeć parę sztuk modelu który nas interesuje i po prostu oceniać jak materiały znoszą zużycie i upływ czasu.
piotr1234543 napisał(a):Cześć. Szukam 10 letniego auta i już sam nie wiem czym się kierować. Szukam 3 miesiące bezskutecznie
piotr1234543 napisał(a):czy latanie z miernikiem przy 10 letnim aucie jak dobrze wygląda to jest normalna rzecz czy jednak założyłem sobie za wysokie cele?
piotr1234543 napisał(a): Teraz po tej przygodzie z tym fordem od prywatnego biorę też pod uwagę auta z pobliskich komisów, handlu.
piotr1234543 napisał(a): bo szyby oryginał
lasagne napisał(a):Jedna uwaga, oferty stoją rok i więcej tylko w polsce, z braku zaufania częsciej niż dlatego że to gruz. Na rynku, na "Zachodzie" to się nie zdarza bo obrót autami jest płynny dobre oferty schodzą natychmiast. Warto jednak poświęcić trochę czasu na obserwację.
lasagne napisał(a):Jedna uwaga, oferty stoją rok i więcej tylko w polsce, z braku zaufania częsciej niż dlatego że to gruz. Na rynku, na "Zachodzie" to się nie zdarza bo obrót autami jest płynny dobre oferty schodzą natychmiast. Warto jednak poświęcić trochę czasu na obserwację.
Chyba zawsze miałem pecha, bo takie auto z tylko takimi rzeczami do zrobienia to marzenieandrewb25 napisał(a):jakieś tematy sobie ogarnie , typu klocki, opony, rozrząd itp.
Wątpię. Niestety tego auta nie mierzyłem, ale tam gdzie wychodziła ruda to podejrzewam, że miernik musiałby mieć zakres do co najmniej 5mm zakresu patrząc na zdjęcia które wtedy wysłał mi blacharzszybki napisał(a):byby prawilnie naprawione ale Janusz musi mieć pod miernik
rbkt666 napisał(a):Co do szukania auta nie lakierowanego to faktycznie ciężki temat.
piotr1234543 napisał(a):Szukam 3 miesiące bezskutecznie
piotr1234543 napisał(a): Do 22 tys.