Witam, chciałbym wykonać czyszczenie wtryskiwaczy środkiem TEC 2000, ale nie do końca wiem jak połączyć układ paliwowy zasilając go zewnętrzną pompką. Szukałem na forach, ale nie znalazłem nigdzie schematu połączenia dla takiego rozdzielacza i filtra paliwa jak u mnie (zdjęcie poniżej). Za wszystkie cenne odpowiedzi z góry dziękuję
A tec w zestawie nie dodaje takich złączek i Rurki? Jezeli nie to trzeba będzie się w takowe zaopatrzyć ew sciagasz wężyk zasilający z Rozdzielacza i mocujesz za pomogą opaski, będziesz musiał tylko odłączyć pompkę paliwa.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Dzięki za odpowiedź, rozmyśliłem jeszcze to i wykonałem schemat (strzałka na bezpiecznik oznacza, aby go wyjąć i wyłączyć pompę paliwa). Myślicie że jest poprawny?
System otwierania samochodu aplikacją na telefon Toyota, największy producent samochodów na świecie, jest zainteresowana inwestowaniem w nowe formy korzystania z samochodów, takie jak car-sharing. Z myślą o usprawnieniu takich usług opracowała nowy system ...
Nowe obowiązki na przejściach dla pieszych W ubiegłym roku na przejściach dla pieszych straciło życie 197 osób. Bezpieczeństwo ma poprawić przepis, który wszedł w życie 1 czerwca br. Wprowadza on pierwszeństwo przed pojazdem dla pieszych wchodzących ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.