Daewo espero czy nexia

06 Maj 2007, 19:43

Witam mam dylemat i nie wiem na co sie zdecydowac na Daewo espero czy na nexie.Prosiłbym o jakieś informacje na temat tych modeli.Bo słyszałem że espero mialo jakąś wade konstrukcyjną,ale wiem to tylko z plotek i dlatego prosze o jakieś komentaż.
Grzeszekk
Nowicjusz

07 Maj 2007, 00:31

Witam :)

Tak się składa, że jestem użytkownikiem Daewoo Espero od ok. 4 lat.

Uważam, że był bym w stanie udzielić Ci pełnych informacji na temat tego auta, jednak ze względu na mnogość informacji zajęło by to zapewne kilka stron opisu.

Nie chciał bym uprawiać kryptoreklamy, jednak jeśli administrator oraz moderator nie będą mieli nic przeciwko, pozwolę sobie podać Ci link do, wydaje mi się najlepszego miejsca w którym możesz zasięgnąć niezbędnych i niemalże pełnych informacji.
Ogólnopolski Klub Espero -> http://www.espero.of.pl

Pozdrawiam :)
Serdecznie pozdrawiam
Łukasz /SpeedR/ Bielakowski
SpeedR
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

07 Maj 2007, 11:43

:D Grzeszekk: Nexia jest mutacją po koreańsku kadetta z silnikiem 1,5 i zużyciem paliwa do 10/100.
Nie wiedzieć - też radość!
malken
Aktywny

Miejscowość: Poznań

15 Maj 2007, 10:27

espero! :)
Servis Calibra
mikas24
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zawiercie
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Ford Fiesta 1,0 EcoBoost o mocy 100 KM
    Pod maską opisywanej wersji Fiesty znajduje się trzycylindrowa jednostka benzynowa o pojemności jednego litra, która generuje równe 100 KM. Napęd przekazywany jest za pomocą manualnej skrzyni biegów o ...