witam. am problem z moim espero. mam silnik 1.8 z gazem. problem objawia sie tym ze na benzynie jak jest zimny to jest mulowaty dobiero ozywia sie tak powyzej 3 tys , a na gazie jest ok. obroty nawet jak silnik jest nagrzany to lubia czasem sobie postac tak ok 1000- 1500 obr/min. i nie wiem co ejst:( przewody swiece filtr powietrza kopulka palec wymienilem. czy to mzoe byc lambda? jak ją sprawdzic? a mzoe cos innego? jak kiedys jezdzilme na samej benzynie to bylo jej troche lepiej a teraz znowu to samo. dolalem nawet preparatu do czyszczenia wtryskow i jak wyjezdizlem caly zbiornik tylko na benzynie to bylo wporzatku sporadycznie zdarzal sie cos nie tak z praca silnika:( pomocy.!!
a parwonik moze miec cos wspolnego z jazda na benzynie? chyba nie a razej tak mi sie wydaje. podejrzewam sonde lambda i pompe paliwa moze jest troche rpzypalona i nie daje mi cisnienia. bo jak jest zimny motor to gdy naciskam gaz to najierw sie silnik przydlawia a potem dopiero zaskakuje
a sory za ten parownik, zamyśliłem sie jak pisałem a żadna kontrolka ci sie ni świeci? jesli sonda była by walnięta to świeciła by się kontrolka ,,awaria silnika,,
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
Buty ze spojlerami - nietypowy projekt który ma coś z samochodu Lexus nawiązał współpracę z amerykańską marką modową RTFKT. Jej owocem są specjalne buty inspirowane Lexusem IS. W takim obuwiu można bez wątpienia wyróżnić się na ulicy. Tym bardziej, że sneakersy powstały ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.