Daewoo matiz 0.8cm3 52KM

19 Gru 2010, 19:16

Witam.chce przerobić ten samochód co w temacie na B1.mam problem gdyż każda praktycznie firma albo przerabia daihatsu cuore,albo auta tylko zarejestrowane gdzieś za granicą.jak można obejsc przepisy żeby zarejestrować w niemczech,przywiesc powiedzieć że jest przerobione i zarejestrować w Polsce z inna waga tu pytanie czy jeśli w polsce wyrejestruje auto a potem zarejestruje je z inna waga to będą wiedzieli że to auto ważyło tyle a po miesiącu waży tyle?czy jeśli zmienię blachy to nie będą wiedzieli że to auto to to auto i będę miał i na b1?bo gościu mówi że tak się nie da mi się coś wydaje że gada głupoty.proszę o odpowiedź i jak można to zrobić jeszcze jeżeli inny przykład niż podałem.Pozdrawiam
seba145
Zaawansowany

Miejscowość: bydgoszcz
Prawo jazdy: 27 09 2011
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Peugeot 307sw 2.0Hdi 90km2002r
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002

20 Gru 2010, 00:06

Temat ten był wielokrotnie poruszany na forum a więc w czym widzisz problem... :?:
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2014

20 Gru 2010, 07:17

aha.a możesz podać link do tych tematów bo mam słaby dostęp do internetu także dzięki temu mógłbym szybciej znaleść odpowiedź na swoje pytanie.z góry dzięki.
seba145
Zaawansowany

Miejscowość: bydgoszcz
Prawo jazdy: 27 09 2011
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Peugeot 307sw 2.0Hdi 90km2002r
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Rok produkcji: 2002
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak bezpiecznie wyjechać z zaspy śnieżnej?
    Padający śnieg w połączeniu z wiejącym wiatrem powoduje powstawanie zasp śnieżnych, głównie na poboczach dróg. Jazda przez zaspy wymaga wysokich umiejętności i odpowiednio przygotowanego samochodu. Pojawiające ...