Daewoo matiz - bezpieczniki

08 Sie 2008, 14:08

Mam problem z moim matizem: kiedyś na trasie zaczął nagle zwalniać a potem zgasł, okazało się,ze był przepalony bezpiecznik.Ostatnio jak wracałam znad morza i znowu to samo, zwalniał i zgasł.Na poczatku myślałam,że sie zagrzał bo były takie korki i 20 km pokonywało się w 2 godz., ale to raczej nie to, wymienilismy znowu bezpiecznik, bo jeden był przepalony, samochód odpalił, ale kiedy miałam ruszyć to znowu zgasł i tak jeszcze dwa razy, po około godzinie ruszył, po kolejnej wymianie bezpiecznika, przejechałam jakieś 60 km i znowu to samo, następnie jakieś 10 i to samo, udało się dopiero go uruchomic nastęonego dnia, oddałam go do elektryka, ale on powiedział,że wszystko wyczyścił i on tam nic nie widzi, więc o co moze chodzić? :?: :(
pola888
Nowicjusz

Miejscowość: wielkopolska
  • 08 Sie 2008, 16:55

Może chodzić o zwarcie, ale jeśli elektryk tego nie wykrył to może niefachowy majster
    Jest ryzyko, jest zabawa...
    Smakoszek
    Aktywny

Miejscowość: WPN
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
      Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
      Fotel samochodowy Toyoty z drukarki 3D
      Fotele samochodowe zazwyczaj nie należą do najwygodniejszych, choć bywają chlubne wyjątki. Producenci mają w tej dziedzinie jeszcze wiele do zrobienia. Dzisiejsze fotele samochodowe konstruowane są z wykorzystaniem dość starych ...