niezłe w terenie ale mało popularne wiec wybór na rynku wtórnym będzie ograniczony a poza tym tworzony przez dwie koreański marki daewoo i ssangyong która właśnie debiutuje w Polsce a poza tym autko trochę awaryjne ale ja bym go kopił.
Zgadza się, podzespoły silnika są Mercedesa, z tego co słyszałem są problemy z skrzynią biegów, ale auto jako auto odbierane jest pozytywnie, szkoda, że w Polsce nie zyskało większej popularności.
PS. mogłeś dać ten temat w dziale TERENOWE, bo to raczej auto terenowe, niż VAN:)
Jak poruszać się po kierownicy? Prawidłowe ułożenie rąk na kierownicy ma zasadniczy wpływ na bezpieczeństwo jazdy, ponieważ właśnie dzięki niej kierowca ma kontrolę nad układem kierowniczym i zawieszeniem. Tylko prawidłowe trzymanie koła kierownicy umożliwia ...
Renault 5 L i TL Renault 5 weszło do sprzedaży w 1972 roku. Wprowadzono na rynek jednocześnie dwie wersje: "L" z silnikiem o pojemności 782 cm3, a następnie 845 cm3 oraz wersję "TL" napędzaną silnikiem 956 cm3, zapewniającym większą uniwersalność ...
Auto godne polecenia. Terenówka z prawdziwego zdarzenia. Bardzo funkcjonalna, pojemna, niezawodna, łaskawa dla kieszeni (poza ubezpieczeniem, ale to nie jej wina). Podkreślmy, że Musso to jednak w połowie Mercedes ML (silnik, skrzynia, zawieszenie, elektryka
Mam musso 2.9 d z 1998 i bardzo dobrze sie spisuje jedyna wada jaką ma to zawieszenie.Endrju mylisz sie w musso jest tylko skrzynia ml bo silnik jest sprintera a mosty no ci nie powiem bo nie wiem ale ml nie są.
Skrzynie i mosty padają w modelach powyzej 2000 roku cos zmienili nie wiem co ale mialem kilka muso i do roku 2000 wszystkie byly super to jest super terenowka.Aha postaraj sie kupic turbo diesel szybszy jest bo bez turba mozolny jest a i przy kupowaniu pacz czy napędy dzialaja bo ile razy mialem to czujnik byl odczepione, przelącznik moze byc zesputy a nawet mi sie trafiło ze most byl zepsuty ale mowie mosty i skrzynie po 2000 roku ostro sie psują. Jesli masz wiecej pytan pisz na gg 8031002.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.