REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
pocieszny napisał(a):odrazu się przygotuj na możliwość perforacji chłodnicyKarson napisał(a):spróbuj odkamienić chłodnicę (środki do kupienia na stacji benzynowej) i cały układ chłodzenia.
Karson napisał(a):pocieszny napisał(a):odrazu się przygotuj na możliwość perforacji chłodnicyKarson napisał(a):spróbuj odkamienić chłodnicę (środki do kupienia na stacji benzynowej) i cały układ chłodzenia.
ale póki płyn nie wycieknie chłodzenie będzie rewelacyjne
nie używka to loteria nowy rdzen w podobnej cenie a mam nowa chłodniceKarson napisał(a):za dużo zabawy - kup w tym rozmiarze używkę w dobrym stanie i będzie git.
pocieszny napisał(a):nie używka to loteria nowy rdzen w podobnej cenie a mam nowa chłodniceKarson napisał(a):za dużo zabawy - kup w tym rozmiarze używkę w dobrym stanie i będzie git.![]()
sprawa przemyślana obgadana trzeba tylko czas znaleźć na wymontowanie i zawiezienie do miszczufpewnie w zimie się to stanie
u mnie sie nie podnosi nawet jak wisco nie maKarson napisał(a):taaa... w zimie temperatura nie będzie się na wskaźniku podnosić i zejdzie znów do wiosny