Daihatsu Feroza SE z 1995 r.

18 Kwi 2010, 23:42

Witam Kolegów...Jestem tu pierwszy raz...Kupuję jutro ferozkę..Proszę o informację: Gdzie w tym autku jest numer vin? Czy jest bity na ramie (w którym miejscu?) Co może być przyczyną telepania całej deski rozdzielczej po załączeniu sprzęgiełek? Czy woda na wycieraczce z przodu to wina dziur w podszybiu?Będę zobowiązany za szybkie odpowiedzi...
twardy03
Nowicjusz

Miejscowość: Opole

19 Kwi 2010, 08:08

jak sam widzisz zbyt wielu właścicieli ferozy nie ma.
przemyśl sprawę zakupu, może zdecydujesz się na inne, choć podobne autko - np vitarę.
dostęp do części i ceny duuużo lepsze :wink:
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce

21 Kwi 2010, 14:41

Vin w ferozie znajduje sie z przodu pod zdrzakiem w osłonie jest otwór i tam jest VIN :lol: co do wody na wycieraczce może w podlodze są dziury lub ktoraś uszczelka nie trzyma :?: co do sprzęglików najlepiej rozkręcić i sprawdzić czy wogóle są no i zwróc uwage na rame czy korniki jej nie biorą:)
Mazur85
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: mazury (Piecki)

12 Maj 2010, 17:30

Dziękuję za odpowiedź..

Mój nowy problem, to poduszka pod skrzynię biegów do Ferozy...Wszystko przeszukałem i nigdzie nie znalazłem używanej, a nowa?!!!! Nawet nie podchodzę...370 zł. Prosze użytkowników tego autka o info , gdzie można za normalne pieniądze kupić części do tego auta...
twardy03
Nowicjusz

Miejscowość: Opole

17 Maj 2010, 17:58

Miałem ten sam problem :lol: ale niedaleko mnie mieszka Pan który ma troszke części do ferozy i własnie od niego kupiłem uzywaną poduche :lol:

[ Dodano: Czw Cze 10, 2010 11:49 ]
Jak nie znalazłeś tej poduchy :???: daj znać na forum podam ci tel. do tego gościa może coś znajdzie:)
Mazur85
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: mazury (Piecki)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Automatyczne światła z czujnikiem zmierzchu
    Automatyczne włączanie świateł to prosty system, działający w oparciu o mierzący natężenie światła czujnik zmierzchu. Dzięki niemu światła mijania są automatycznie uruchamiane w momencie gdy zapada zmrok lub auto wjedzie ...