Amorki pro comp? znacie? co myślicie?

16 Maj 2010, 21:37

proszę o podpowiedź kogoś kto już miał do czynienia z tym produktem.
[link do eBay wygasł]
cena wydaje się dość interesująca ale niemam pojęcia kim jest producent i czy warto w to pujść.
pozdrawiam
michalwu
Nowicjusz

Miejscowość: irl

16 Maj 2010, 22:29

kumpel ma w patrolu 2 sezon :wink: kupił na wyspach za jekieś śmieszne pieniądze,
spełniają swoją funkcję ale żeby jakieś hiper super były to nie powiem ;) do Koni Heavy track im daleko :mrgreen:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

17 Maj 2010, 07:13

mam w diskaczu. dziadowstwo jakich mało. nooo może jeszcze "jakością" dorównują im monroły :mrgreen:
jak chcesz kupić coś naprawdę dobrego to celuj w Bilsteiny B6 lub Dobinsons'y - opcje drogie ale starczą na lata.
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce

17 Maj 2010, 08:08

Karson napisał(a): Bilsteiny B6 - opcje drogie ale starczą na lata.
taaaa u mnie 2 lata a dokładnie to 19 miesięcy :mrgreen: zaznaczam że turystyk :mrgreen:
dokładnie tyle co monroły, które teraz mam "na sztuke" :mrgreen:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Toyota Sports 800 - 1965 rok
    W 1962 roku Toyota zaprezentowała prototypowy model Toyota Publica Sports z dwucylindrowym silnikiem 697cc o mocy 28 KM. Dopiero w 1965 samochód trafił do produkcji, już jako Toyota Sports 800 z silnikiem typu bokser ...