REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
tomekdk napisał(a): Miałem 3 x UFO i żaden nie brał ani ml oleju (auta z przebiegiem ok 100k)
Raziel11 napisał(a):ie wiem po co wspominasz o tym oleju, honda tez nie ustrzegla sie wpadek i sporo 8 generacji jak i 9 bierze olej
https://www.civicforum.pl/showthread.ph ... k-2012-Zbiórka
https://www.civicforum.pl/showthread.ph ... mierny-pobór-oleju-Honda-civic-1-8-2012
po co to wklejam? bo widze jawna prowokacje z Twojej strony
szybki napisał(a):bo chyba tsi jest symbolem brania oleju
Raziel11 napisał(a):Chyba tylko wsrod zagorzalych przeciwnikow VAG'a bo praktycznie w kazdym koncernie zdarzaly sie takie przypadki, chyba bez wyjatku, opel, mazda, honda, toyota, caly koncern vag, lexus, bmw, ford, nie wiem jak tam z mercedesem
Problem nigdy nie dotyczy wszystkich silnikow a tylko pewnej czesci, po co wiec usilnie wrzucacie caly czas wszystkie TSI do jednego worka?
ja nigdy nikomu miny nie polecam wiec spokojnie nie musicie na kazdym kroku pisac ze kazde tsi bierze olej
szybki napisał(a):No i ja już nie będe tego komentował... dlatego jesteście pośmiewiskiem
Joncik napisał(a):Właśnie o vagach i tsi itp słyszałem tyle, że stwierdziłem, że nie będę się w kłopoty mieszać.
trainpro napisał(a):Ostatnio hitem był niespełna dwuletni arteon 280 hp biorący prawie 1l oleju na 1000km.
Type R na tle konkurencji z turbo wypada mizernie, jedyny jego atut to wysoka niezawodnosc, sam wiec musisz sobie przekalkulowac czy bardziej zalezy Ci na osiagach czy niezawodnosciJoncik napisał(a):Jeździłem m.i a3, astra, focusem i honda właśnie tylko niewiem czy po jakimś czasie będzie mi brakować mocy i pożałuje że type r nie wziąłem
A co bys mial komentowac, dobrze wiesz ze mam racje i w kazdej z wymienionych marek zdarzaja sie silniki biorace olejszybki napisał(a):No i ja już nie będe tego komentował
Raziel11 napisał(a):Taa, ty same hity zawsze widzisz o VAG'u
czyzbys mowil o tym Arteonie od Zachara? bo jesli tak to troche sie mijasz z prawda bo wlasciciel pisal ze dolal litr na 30.000tys
szybki napisał(a):Tak... oczywiści
mike napisał(a):Apeluję o rozsądek. Chcecie się kłócić - zapraszam na priv
Raziel11 napisał(a):A co nie?
Dureteki w fordzie nie biora oleju?
2.0 w mazdzie nie bierze oleju?
N54 nie bierze oleju?
Ecotec w oplu nie bierze oleju?
Silniki z serii Fire we fiatach nie biora oleju?
1.6 1zz w toyocie nie bierze oleju?
1.8 w civicu 9Gen nie bierze oleju?