Cześć mam pytanie sprzedajemy z mężem samochód który kupiliśmy jeszcze przed ślubem, w dowodzie rejestracyjnym są moje dane panieńskie których nie zmieniłam w urzędzie i teraz moje pytanie w umowie mam wpisać aktualne dane czy te z dowodu rejestracyjnego?
Musisz wpisać aktualne dane,dopisz poprostu nazwisko panieńskie żeby nowy nabywca niemiał problemów w wydziale komunikacji lub w innym urzędzie.Dobrze jest dołączyc dokument potwierdzający zmiane nazwiska(akt ślubu).
Podatek od środków transportu – co warto wiedzieć? Posiadanie pojazdu wiąże się zarówno z kosztami jego utrzymania, jak i istotnymi obowiązkami podatkowymi. Niektóre środki transportu wymagają uregulowania specjalnego podatku, który może być istotnym ...
Volkswagen Crafter "Van of the Year 2017" Nowy Crafter marki Volkswagen Samochody Użytkowe, produkowany wyłącznie w fabryce w Białężycach koło Wrześni, pod wieloma względami wyznacza standardy wśród aut dostawczych. Samochód ma bardzo bogate wyposażenie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.