Darmowe mapy do nawigacji Lark Freebird 35.7

25 Mar 2015, 21:04

Witam! Ostatnio zacząłem jeździć samochodem więc przypomniałem sobie, że dawno temu razem z Neostradą dostałem nawigację Lark Freebird 35.7 z wgranym programem Mapamap. Mam jednak świadomość, że mapy w niej zawarte są dość stare, więc pozbyłem się tego programu a na jego miejsce wrzuciłem darmowe od Navigator 14. Jednak mam problem, gdyż, gdy w menu wybieram tę nawigację po kliknięciu w "Nawigacja" nic się nie dzieje. Nie uruchamia się żaden program. Pomóżcie mi proszę co mogę zrobić, żeby mieć darmowe mapy do swojej nawigacji, dzięki! :)
Augerz
Obserwowany

Auto: Audi A4 B5

25 Mar 2015, 22:10

Taka moja uwaga - przed wyrzuceniem Mapymap trzeba było na odpowiedniej stronie internetowej utworzyć konto , zarejestrować urządzenie z mapami i tym samym mieć dostęp do odtworzenia oprogramowania. Dopiero po tym zabiegu kombinować . Jeśli się wtedy coś nie powiedzie zawsze będzie można powrócić do oryginału. Kupno aktualizacji nie jest kosmicznie drogie więc zaoszczędzi to na czasie i na stresie.
Nie odpowiadam na problemy na PW
bonifacy
Stały forumowicz

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 01 01 1981
Auto: Fabia II , Fabia II
Silnik: 1,4 CGGB , 1,4 BXW
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna

25 Mar 2015, 22:16

Zarejestrowałem urządzenie, więc nie powinno być z tym kłopotów. Aktualizacja niby nie jest droga ale zależy mi również na zagranicznych mapach.
Augerz
Obserwowany

Auto: Audi A4 B5
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Aygo - samochód do miasta
    Z danych Instytutu Badań Rynku Motoryzacyjnego SAMAR wynika, że pod względem liczby rejestracji model Aygo jest niekwestionowanym liderem rynku w klasie A. Od stycznia do kwietnia 2019 roku nabywców znalazło aż 1 721 ...