Deskę/kokpit oddałem do regeneracji Opel Astra 3 kombi 2006

20 Wrz 2012, 18:26

Mam uszkodzoną deskę/kokpit, oddałem do regeneracji i teraz mam pytanie: uszkodzenie powstało od strony pasażera, od środka klapki poduszki został nałożony klej elastyczny. Czy mogę zainstalować poduszkę powietrzną (stara wyjęta)? Czy w trakcie wybuchu poduszki nie zostanie uszkodzony człowiek?
Kamil93
Obserwowany

Auto: Opel Astra 3 kombi

25 Wrz 2012, 15:58

Nie ma nikogo kto by znał problem? :/
Kamil93
Obserwowany

Auto: Opel Astra 3 kombi

25 Wrz 2012, 20:09

Zapytaj tych co robili regeneracje .Tu o to nie pytaj bo myśmy tego nie robili ........Jakbyś poszperał np. na alledrogo to byś się dowiedział że są fachmany co gwarantują bezpieczne użycie powtórne poduchy . inni piszą wprost że nie można , a co niektórzy milczą na ten temat :mrgreen:
Nie odpowiadam na problemy na PW
bonifacy
Stały forumowicz

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 01 01 1981
Auto: Fabia II , Fabia II
Silnik: 1,4 CGGB , 1,4 BXW
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    ALT - Amatorska Liga Torowa 2009 / relacja
    To były już ostatnie w tym roku zmagania ALT na Torze Poznań. Druga, a zarazem ostatnia w tym roku impreza z cyklu ALT odbyła się w niedzielę 4 października o godzinie 12:00. Po odprawie oraz badaniu technicznym zawodnicy ...