Witam chce kupić interfacje ELM 327 i mam pytanie czy podłacze to do mojej toyoty? Bo różnie słyszałem a moze ktoś z was kożysta z tego interfejsu i chce się w ogole podzielić opinią jakąś
Stuknij mnie, my stukniemy Ciebie-strzeżony przez MAFIĘ
W większości aut japońskich można dokonać samodiagnozy poprzez wywołanie kodów migowych za pomocą np tzw zwory. Kody odczytuje się z kontrolki check lub ukrytej diody ewentualnie za pomocą p diody podłączonej w odpowiednie miejsce.
Historia systemów bezpieczeństwa stosowanych w samochodach Temat bezpieczeństwa na drogach jest dużym, cywilizacyjnym wyzwaniem. Na świecie rocznie ginie 1,24 mln osób, dziennie średnio 3 400 osób. Unia Europejska jest mocno zdeterminowana i podejmuje szerokie działania, ...
Transport towarów krótkoterminowych – rozwiązania chłodnicze Rynek mrożonych warzyw i owoców kwitnie w Polsce od wielu lat. Zanim jednak produkty trafią na półki sklepów, a z nich do kuchni, muszą zostać przetransportowane w bezpieczny sposób – tu ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.