Witam chce kupić interfacje ELM 327 i mam pytanie czy podłacze to do mojej toyoty? Bo różnie słyszałem a moze ktoś z was kożysta z tego interfejsu i chce się w ogole podzielić opinią jakąś
Stuknij mnie, my stukniemy Ciebie-strzeżony przez MAFIĘ
W większości aut japońskich można dokonać samodiagnozy poprzez wywołanie kodów migowych za pomocą np tzw zwory. Kody odczytuje się z kontrolki check lub ukrytej diody ewentualnie za pomocą p diody podłączonej w odpowiednie miejsce.
5 zasad bezpiecznego wyprzedzania Rozpoczęły się wakacje, a wraz z nimi wyjazdy w dłuższe trasy. Szczególnie w takich warunkach kierowcom przydaje się umiejętność prawidłowego wyprzedzania. O czym należy pamiętać? Wyprzedzanie to manewr, który ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.