REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/leasing-kola-zebate-t40382.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Polonez powstał w 1978r i wtedy był stylistycznie o.k. A ze go produkowali tak długo to już inna bajkaKierunkowskaz napisał(a):To już sprawa indywidualna. Powiedzmy sobie szczerze, Polonez jest niezbyt udanym stylistycznie samochodem, a wiele osób zwraca na to uwagę - przykład: moja żona, która wolałaby chodzić pieszo niż nim jeździćWg mnie za takie śmieszne pieniądze warto, ale sądząc po propozycjach autora tematu to raczej wybór padnie na Golfa.
Kierunkowskaz napisał(a):To już sprawa indywidualna. Powiedzmy sobie szczerze, Polonez jest niezbyt udanym stylistycznie samochodem, a wiele osób zwraca na to uwagę - przykład: moja żona, która wolałaby chodzić pieszo niż nim jeździć
Daro20VT napisał(a):Po raz tysięczny... 3,500zł do wydania. Suma nie duża, ale samochód można za to kupić. Nie wiem po co pchać się w przeżytki i wynalazki kiedy za 3000zł można mieć zadbanego Caro Pulsa czy Atu Pulsa z gazem![]()
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]