Znalazłem następujące Leony : [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Co o nich sądzicie ? I pomoże ktoś z was mi znaleźć Focusa Mk2 z prostym dieslem ? Lub Astra H ? Szukam i ciezko cokolwiek wyrwać. Powiększyłbym budżet do powiedzmy 13k.
I jestem bardzo powaznie zainteresowany ta C4. Prosze o pomoc. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
darek121 napisał(a):I pomoże ktoś z was mi znaleźć Focusa Mk2 z prostym dieslem ? Lub Astra H ?
Co to znaczy z prostym dieslem? Każdy z diesli dostępnych w tych autach ma cr, o którym w vw nawet w tych latach nie słyszeli. Fajne i udane silniki ale bardziej zaawansowane technicznie niż jakieś klekoczące tdi
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Komunikat o niedostępności PCS przy niskiej temperaturze zewnętrznej Słyszałem o tym problemie już wcześniej ale potwierdziło się to i u mnie. O co tu chodzi? Na początek wyjaśnię czym jest system PCS (Pre-Collision System) czyli układ wczesnego reagowania w razie ryzyka zderzenia. Oparty ...
Prawy przedni błotnik w okolicach lampy jakoś dziwnie spasowany do tego trochę koloryzuje ze spalaniem ale poza tym bardzo ładny tylko dopytaj dlaczego tak szybko sprzedaje.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Mógłby mi ktoś zerknąć na tą B5 ? Podobają mi się te samochody i wiem, że w tej kwocie mogę coś fajnego znaleźć. Kilka rzeczy porobionych w tym sprzęgło, ale jak dwumas ?... [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Tutaj ładna c4, ale od handlarza... [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
A wiec tak, jade na weekend na ogledziny. Z tego co wiem auto jeździ jeszcze na pelnym syntetyku motula. Boje sie tylko tych wtrysków już w tej wersji 116-konnej. Jednak to juz nie ta poczciwa 110. I jak ktos z was ma czas, to prosze o szybkie rzucenie okiem na ta C4, jak na moje oko cos bylo z przodem (maska zle spasowana) czy mi sie wydaje ? [link do oferty na Olx wygasł]
Audi do obejrzenia za 2tyg Proszę o ocenę tego Passata. Zadbany samochód, dużo porobione, ma dokumentację, ale nie wygląda to za kolorowo ? Rozmawialen z Panem. Gość na emeryturze juz. Pachnie mi handlarzem... Nie wiem czego. Oceńcie sami. [link do oferty na Olx wygasł]
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.