Diesel do 15 tysięcy

14 Lut 2011, 14:51

Witam.

Jestem zainteresowany kupnem samochodu, konkretnie diesla do 15 tysiecy złotych.
Moglibyscie przedstawic mi swoje propozycje? Wymagania sa takie:
*Cena do 15 tyś
*Silnik Diesel do 2.0 włącznie
*Nie kombi
*Nie BMW i nie Audi i raczej jakis 20 letni merc tez odpada
Myslalem nad Mondeo mk3, Stilo, A3 [jedyne audi jakie mnie interesuje] Co o tych modelach myslicie?A moze chcecie mi cos od siebie polecic nowego, wszeelkie propozycje mile widzane :) Autko nie musi miec nie wiadomo ile KM, nie jest mi potrzebne do jakiejs wyjatkowo szybkiej jazdy, poprostu zeby dobrze i przyjemnie sie jezdzilo i w miare wygladalo :)

Pozdrawiam serdecznie
ivn91
Nowicjusz

Miejscowość: Toruń

14 Lut 2011, 15:43

Ja z swojej strony moge polecic octavie 1,9tdi za 15 tys kupisz dobry egzemplarz czy to ładny samochod to kwetia gustu mi osobiscie to auto sie podoba :) Spalanie rzedu 5l ON to chyba dobry wynik, aczkolwiek moj rekord Polska Wegry 80-90km/h srednia 3,6 wg kompa :mrgreen:
Biedrona
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: rzeszow
Auto: Honda accord VII

14 Lut 2011, 15:45

A może Lancia lub Alfa?
Jedne z lepszych silników diesla i auta będą młodsze w porównaniu do konkurencji za te same pieniądze.
fiko7
Stały forumowicz

Miejscowość: Białystok

15 Lut 2011, 00:43

Octavie w sumie polecal mi kumpel ;-) P.S Gratuluje spalania ;-D
Alfa srednio mi sie usmiecha, kumpel mial nie za bardzo chwalil, a co myslicie o Pasku albo lagunie? I rzucac wiecej propozycji!:D

Pozdrawiam
ivn91
Nowicjusz

Miejscowość: Toruń

15 Lut 2011, 09:44

Pasek będzie zajeżdżony, a Laguna jeśli pierwszej generacji to chyba mogła by być.
fiko7
Stały forumowicz

Miejscowość: Białystok