REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/leasing-kola-zebate-t40382.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Trevor napisał(a):i już to widzę jak 6 cylindrowy silnik pali 11,5 tyle to pali zwykłe 1,6 w byle Stilo czy jakimś innym kompakcie.
Trevor napisał(a):jak regeneracja była u pana Mietka to się nie dziw że tak było, w porządnym zakładzie jest coś takiego jak gwarancja, więc raczej nie ma opcji bo jak można przyjąć po naprawie urządzenie które znowu nie działa
Trevor napisał(a):i już to widzę jak 6 cylindrowy silnik pali 11,5 tyle to pali zwykłe 1,6 w byle Stilo czy jakimś innym kompakcie
dzida napisał(a):3. Jak średnio 3-krotnie większy przebieg wpływa na ogólny stan auta (np. zużycie zawieszenia, przeniesienia napędu, blacharkę)?
Stereotyp nr 1, czyli magiczna granica 200tys. km na liczniku, po którym auta magicznie się psują. Kiedyś było tak z Fiatami 125p i tak teraz uważają Polacy - handlarze muszą się do nich dostosowywać, aby sprzedać auto i później Janusze są wielce oburzeni, że zostali oszukani. Większość aut w Polsce (szczególnie z silnikiem diesla) ma przebiegi ok. 400-500tys. i to dobitnie pokazuje, że auto serwisowane bez problemu przejedzie taki dystans.
Jak sąsiad jest niewidomy i kupuje auta z pomocą piekarza to nie moja wina, auta trzeba umieć kupić a nie tylko przyjsć i obejrzeć jak lakier błyszczydzida napisał(a):P.S. Kilkukrotnie dawałem przykład mojego sąsiada. Ja kupiłem paliwożerną benzynę on chwalonego diesla i zgadnij komu wyszło taniej w utrzymaniu, i kto bywał po kilka tygodni bez auta
Faktycznie mam prawko od tygodnia i pierwsze autodzida napisał(a):Ogólnie przychodzisz o radę, a sypiesz farmazonami typowego polaczka
Trevor napisał(a):Ok to wyjaśnij mi jeden fenomen, udzielasz się na tym forum i piszesz o przebiegach a jednocześnie na tym forum istnieją takie artykuły które mówią:
Trevor napisał(a):Poza tym rozumiem że dla Was to jest coś dziwnego że ktoś kupuje uzywane turbo?
Trevor napisał(a):Jak sąsiad jest niewidomy i kupuje auta z pomocą piekarza to nie moja wina, auta trzeba umieć kupić a nie tylko przyjsć i obejrzeć jak lakier błyszczy
Trevor napisał(a):pytał
Trevor napisał(a):pytałem
- jakoś mnie to w oczy kole xD rozumiem frustracje czy zdenerwowanie ale określenie własnej osoby jest bardzo ważneTrevor napisał(a):dostałam
Pionek napisał(a):Autor coś wspominał o chipie