Disel koniecznie kombi -jakie auta polecacie

16 Lut 2009, 20:21

Zastanawiam sie nad zakupem auta kombi disel >Dodam ze mieszkam aktualnie w Szkocji i chce wydac okolo 3000£ .Bralem pod uwage AUDI czy Passat ale moze Wy doradzicie mi cos innego w tej cenie.Chodzi mi o auto raczej troche mniej awaryjne.Peugot 307 duzo tanszy ale za to podobno elektryka siada wiec odpada.Jezeli macie jakies interesujace marki tto prosze o pomoc.
p.leonow
Nowicjusz

16 Lut 2009, 21:13

p.leonow napisał(a):Zastanawiam sie nad zakupem auta kombi disel >Dodam ze mieszkam aktualnie w Szkocji i chce wydac okolo 3000£ .Bralem pod uwage AUDI czy Passat ale moze Wy doradzicie mi cos innego w tej cenie.Chodzi mi o auto raczej troche mniej awaryjne.Peugot 307 duzo tanszy ale za to podobno elektryka siada wiec odpada.Jezeli macie jakies interesujace marki tto prosze o pomoc.

Podobno, podobno to facet na raka umarł w szpitalu...
Jak kupisz 307SW w wersji 2.0HDi 90KM to powinieneś tym jeździć i jeździć bezawaryjnie. Mój wujaszek miał takiego i dopiero przy niecałych 250tys km. miał do wymiany elementy zawieszenia takie jak: łączniki, amortyzatory.
Markowa odzież, pewne samochody
tradelux
Aktywny
Awatar użytkownika

16 Lut 2009, 21:14

To ty musisz sobie wybrac konkretny model bo zadałes pytanie mądre tylko możesz od nas otrzymywac według ciebie glupie odpowiedzi bo akurat takie bryczki tobie nie leżą.Zastanów się dobrze i podawaj bryki to ci pomozemy ale pamietaj za rady musisz temu kto najlepiej poradzi przywiezć kraciastą spódnice!!! :wink:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

16 Lut 2009, 21:46

307SW w wersji 2.0HDi 90KM ok przyjmijmy ze to auto nie bedzie sprawiac klopotow ale nadal pozostaje dylemat czy 90 KM to nie za malo na auto w kombi??
p.leonow
Nowicjusz

16 Lut 2009, 22:49

Co powiecie o VW passat 1.9 TDI roczniko 2001-2003 bo w mieszcze sie w cenie 3,500 £ ?? sa rozne wersje silnika o roznych mocach o ile dobrze zauwazylem.Wiem ze komfort jady jest bardzo dobry bo posiadam passata 1.6 benzyna z 1997 ale nigdy nie mialem disel-a .No i jeszcze jedno wazne pytanie-jakie roznice pomiedzy manualnym a automatem??
p.leonow
Nowicjusz

16 Lut 2009, 22:56

Na to auto w zupełności wystarczy:) Demonem przy wyprzedzaniu nie jest, ale na wagę, którą posiada daje radę. Do tego ekonomiczne auto, części eksploatacyjne do 307 też są na w miarę tanie.
Markowa odzież, pewne samochody
tradelux
Aktywny
Awatar użytkownika