Witam ponownie, po dokładnym przeliczeniu swoich funduszy i po uzglednieni dodatkowych kosztów zwiazanych z rejestracja i ubezpieczeniem szukam auta w dislu do 12 tys kryteria te same: obezrny bagaznik, mało awryjny w miare tanie czesci itp poprostu dpobre autko...myslełem juz nawet o hondzie akord ...co Wy nato? podeslijcie kilka pomysłow, przykładów...pozdrawiam i z góry tnx...........
albo to.....[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] a teraz Honda...
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
i jak co powiecie..mi bardziej podobaja sie Hondy, ale jak tam z ta awaryjnoscią i częsciami...?
Ja polecam "ścisnąć" się trochę i wybrać Toyotę Yaris Verso (Car of the Year 2000) Mój Wujek ma z '99 do dzisiaj On, ją kupił w salonie do dzisiaj jeździ i mówi, że znów by ją kupił, ale już niestety jej w Polsce nowej nie sprzedają. Ale są używane super . Tylko trochę poza Twój budżet wykraczają, ale nie dużo 2-3 tys. zł Serdecznie polecam. Znalazłem nawet ofertę z roku gdy była COTY (Car of the Year 200)
Czym się różnią alufelgi od felg stalowych? Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
Jak samochody autonomiczne zmienią nasze miasta? Samochody autonomiczne mogą całkowicie zmienić sposób przemieszczania się po miastach. Nie jest to odległa perspektywa – badanie przeprowadzone na zlecenie Renault Polska przez Kantar TNS wykazało, że większość ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.