Disel, mało awaryjny, pojemny bagaznik, do 12000 doradzcie..

23 Sty 2008, 20:15

Witam ponownie, po dokładnym przeliczeniu swoich funduszy i po uzglednieni dodatkowych kosztów zwiazanych z rejestracja i ubezpieczeniem szukam auta w dislu do 12 tys kryteria te same: obezrny bagaznik, mało awryjny w miare tanie czesci itp poprostu dpobre autko...myslełem juz nawet o hondzie akord ...co Wy nato? podeslijcie kilka pomysłow, przykładów...pozdrawiam i z góry tnx...........
rafa pop83
Nowicjusz

23 Sty 2008, 20:24

a co powiecie na to autko ta marka i model co sadzicie o japońcach...części drogie....[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
rafa pop83
Nowicjusz

23 Sty 2008, 20:32

Moje propozycje, niestety Vento i Toledo przekraczają 12000 zł
VW Vento 97'
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
VW Passat 94'
Seat Toledo 97' :)

Pozdrawiam
Krzysiek_85
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Szczecin

23 Sty 2008, 20:42

albo to.....[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
a teraz Honda...

i jak co powiecie..mi bardziej podobaja sie Hondy, ale jak tam z ta awaryjnoscią i częsciami...?
rafa pop83
Nowicjusz

23 Sty 2008, 21:35

Accordy tej generacji którą wybrałeś nie są awaryjne.
passek b5
Początkujący

25 Sty 2008, 11:13

Ja polecam "ścisnąć" się trochę i wybrać Toyotę Yaris Verso (Car of the Year 2000) disel, mało awaryjny, pojemny bagaznik, do 12000 doradzcie.. Mój Wujek ma z '99 do dzisiaj On, ją kupił w salonie do dzisiaj jeździ i mówi, że znów by ją kupił, ale już niestety jej w Polsce nowej nie sprzedają. :( Ale są używane super . Tylko trochę poza Twój budżet wykraczają, ale nie dużo 2-3 tys. zł Serdecznie polecam. Znalazłem nawet ofertę z roku gdy była COTY (Car of the Year 200)

Oferty

Informacje

http://www.toyotaclub.hg.pl/yaris.htm "Yaris Verso"

:)
rafalp1
Początkujący
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym się różnią alufelgi od felg stalowych?
    Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
    Jak samochody autonomiczne zmienią nasze miasta?
    Samochody autonomiczne mogą całkowicie zmienić sposób przemieszczania się po miastach. Nie jest to odległa perspektywa – badanie przeprowadzone na zlecenie Renault Polska przez Kantar TNS wykazało, że większość ...