Ok rozumiem i domyślam się, która odpowiedź poprawna. Napiszcie proszę czy zaznaczony na zdjęciu fragment wygląda ok. Z drugiej strony jakoś lepiej to wygląda. To z aukcji Hondy którą chcę zobaczyć. [link do oferty na Allegro wygasł]
Obowiązek opon zimowych – czy istnieje i kiedy należy założyć zimówki? Niektórzy kierowcy mogą przed nadejściem zimy zastanawiać się, czy zmiana opon jest obowiązkowa. Wiąże się to z dylematami, jak chociażby to, czy za jazdę na oponach letnich zimą można dostać mandat, czy może lepiej ...
Największe mgły występują w październiku i listopadzie Zgodnie z danymi Instytutu Meteorologii i Gospodarki Wodnej w Polsce notuje się rocznie średnio 54 dni z mgłą, a najwięcej takich dni występuje najczęściej w październiku i listopadzie. Stacjami synoptycznymi, na których ...
No to jeszcze taki ? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Może te wsiadanie do tyłu nie będzie takie złe (będzie to rzadko jak już pisałam). Na co dzień jeżdżę sama.
Zobacz te [link do oferty na Olx wygasł] (droga więc negocjacje wskazane) [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł]
Dzień doby Kolejny dzień śledzenia stron moto. Dziękuję za ostatnie linki: z nich pojadę zobaczyć Forda. Dziś też mogę zobaczyć: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Trochę więcej kasy ale ma mi kto pożyczyć Coś ktoś podpowie.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.