Jestem coraz bliżej chociaż wybrania marki samochodu. Potem zajmę się szukaniem konkretnego egzemplarza. Na 1 miejscu - Toyota Yaris (na Corolle za mało kasy a też fajna) Ale podoba mi się też Hundai Getz Który z tych będzie lepszy? No i ponawiam pytanie jaki silnik szukać? I może ktoś coś podpowie o tym Chevrolet Kalos.
Tak mi się wydaje. W większości tych aut nie siedziałam. Jak już pisałam najbardziej by mi pasowała Yaris albo corolla. Problem jest taki, że nie bardzo wiem jakimi kryteriami wyszukiwać te samochody. Włączam otomoto, allegro, gratka i Kielce i okolice słabo wypadają.
Ekologiczny samochód – to może się opłacić Chociaż zanieczyszczenie środowiska to problem, z którym borykamy się już od lat, obecnie coraz więcej ludzi, firm i władz publicznych stara się coś z tym zrobić. Świadomość ekologiczna rośnie, a to jeden z głównych ...
Często w okolicy nic konkretnego nie ma więc trzeba zwiększyć obszar poszukiwań trochę dalej,mówiłaś że nie masz aktualnie auta a ktoś znajomy kto mógłby podwieść na oględziny czy coś?
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Ma mnie kto podwiesić. Problem tylko taki, że ja nie patrzę na ogłoszenia jak Wy tu na forum. Ja się zupełnie nie znam. Gdybym zawęziła poszukiwania do kilku modeli to wtedy mogę kogoś prosić i jechać. Dla mnie każdy jest niestety ok. A jak wrzucam link tu na forum to od razu piszecie nie warto bo ....... I to jest super.
Mam ogromną prośbę czy mógłby ktoś w którejś ze stron moto spojrzeć na toyota yaris 5 drzwiowy z woj świętokrzyskiego. Mam 10 tyś jeszcze 2 tyś mogę dołożyć. Mnie się ich tylko kilka wyświetla.
I dlaczego nikt jej nie kupił jeszcze. Te toyoty raczej szybko znikają. I czy ta cena jest ok do wyposażenia i rocznika? Tą widziałam [link do Gratka wygasł] Fajna ale kurde ta cena.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.