Dlaczego tak jest?

10 Lut 2008, 14:45

Witam was po dużej przerwie;]

Mam pytanie. Dlaczego jak byłem w Austrii to samochody wychodza szybciej w salonie niż u nas??

Widziałem tam:

Nową Mazde 6
Mazde 6 kombi na lawecie
Mercedes C T
Renault Laguna kombi
Renault Kangoo
Renault Clio kombi
BMW X6

Niewiem może już te samochody powychodziły w tym czasie jak mnie niebyło

Czy jesteśmy ignorowani przez Europe?? Przecież jesteśm w uni to powinno wszedzie równo wychodzić:}

.::Pozdrawiam::.
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

11 Lut 2008, 10:53

Szkoda...bo nawet już popatrzeć na fajne fury w Polsce nie można ... Zawsze dostajemy przeżytki ....
sirf3ar
Początkujący
Awatar użytkownika

Auto: Nie mam

12 Lut 2008, 11:59

No dokładnie jeszcze widziałem Fiata Crome z przodem od Bravo i

oś innego niezwiązanego z motoryzacją;P

Jak kupiłem w Austri pizze firmy Ristorante to była o niebo lepsza niż u nas;]

.::Pozdrawiam::.
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

12 Lut 2008, 13:18

Eee takich przypadków jest bardzo bardzo wiele. Niby "jesteśmy" na tym samym poziomie bo UNIA itd a w prawdzie jest tak, że zawsze dostajemy po d****. Jesli chodzi o rzeczy z innych krajów i u nas to np: proszek do prania (relacje mojej mamy :) ) wypiorąc coś np w arielu z niemiec ubrania nie dość że są przyjemniejsze w dotyku, to jeszcze długo dłużej pachną...u nas "państwo" chce zapewne zaoszczędzić i rozrabiają te wszystkie rzeczy. Tak jak niektórzy mówią że paliwo zagraniczne lepsze...Prawda jest taka, że produkt produktowi nie równy...niestety :evil:
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Volvo rozwija auta elektryczne - ładowanie w 90 minut
    Nowe, elektryczne Volvo C30 przyspiesza do 70 km/h w 5,9 sek., a ładowanie jego baterii zajmuje tylko 90 minut. Skrócenie czasu ładowania i polepszenie osiągów aut elektrycznych stało się możliwe dzięki współpracy ...