Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Napisales silnik 1,4 16V to ci na podstawie tego udzielilem porady Bo wiem co to za mulek 1,3 8V Smile Z tego co wiem to Tipo mial seryjnie na 16 zaworkach silnik o pojemnosci 1,8. Ale w Punciakach bylo 1,4 16V, moze ma malego swapa?
1.3 i ty chcesz się ścigać? Dziecko ty w ogóle nie powinieneś się wkurzać jak ktoś mówi że jego samochód Cię objedzie bo kto by Ci tego nie powiedział to pewnie byłby w stanie to zrobić.
1.3 i odezwał się w nim szybki i wściekły Laughing
Nie chce być niemiły ale nie powinieneś mieć żadnych sportowych aspiracji, przykro mi...
FSOManiak napisał(a):przemandero i Piter, uwazacie ze 1,3 to tylk odo kosciola? Mylicie sie, bo nei wazna jest pojemnosc, to rzecz drugorzedna. CO z tego ze bede mial pod machą poloneza 2,0 DOHC 120 KM, jak widzialem kiedys na TVN Turbo malucha z sinikiem 1,2 czy 1,4 ktory do setki przyspieszal w 6 sekund? Duzo zalezy od masy pojazdu.
Zawiii, proponuje przed wyscigiem zaglądnąc pod mache tego Tipo, bo chyba Dohca poznasz? Jak bedzie to OHC to przynajmniej nabierzesz pewnosci siebie, bo 1,4 w Tipo nie jest to juz jakis cud techniki, ale bestia dosyc zrywna...
proponuje przed wyscigiem zaglądnąc pod mache tego Tipo, bo chyba Dohca poznasz? Jak bedzie to OHC to przynajmniej nabierzesz pewnosci siebie, bo 1,4 w Tipo nie jest to juz jakis cud techniki, ale bestia dosyc zrywna...
Kolego Zawiiii powinieneś wyśmiać gościa który wychwala fiata uno 1.4... no śmiech na sali. Ja nic wspaniałego nie mam ale dobrze to wiem. Wiem jakie samochody są dobre a jakie nie i nie wstydzę się tego przyznać. To co posiadamy nie może nam przysłonić trzeźwej, obiektywnej oceny.
Powiedz koledze żeby się tak nie cieszył tym pudełeczkiem bo na prawdę nie ma czym Smile