![Zakłopotany :oops:]()
Teraz to sam Juz nie wiem co wybrać i czym się kierować
![Szczęśliwy :D]()
Poczekam trochę, żeby lepiej przemyśleć. Może jeszcze dojdzie coś naprawdę ciekawego.
Edit. Na jakimś forum ktos pytał o Volvo 40 i Passata B5. Co prawda temat stary, ale każdy mu odradzal Volvo (moze za wzgledu na to, ze forum passata
![Śmiech :lol:]()
). Każdy tam twierdził, że samochód jest drogi w utrzymaniu. Mam na myśli części, mówili też że ten samochód to pomyłka, totalny badziew itd.
Cytat:
" S 40 to straszny składak. Montowana w Holandii w fabryce Mitsubishi na taśmie z Carismą. Silnik diesel jest tragiczny (stary 90 konny motor z Renault), jeśli już tylko dość udane ale paliwożerne jednostki benzynowe. Wnętrze w porównaniu z Passatem o dekadę starsze, design zewnętrzny jeszcze daje rade, ale koszty części są dużo wyższe, nie słyszałem wcześniej o częściach do S/V 40 w Renault. Sama dość niska cena wśród konkurentów z klasy mówi sama za siebie. Jeśli już ma być to takie Volvo to tylko po liftingu pod koniec 2000 roku. Myśle, że decyzja jest jasna w takim porównaniu Passat pod każdym względem deklasuje V-ke czy S-ke.
Pozdrawiam."