REKLAMA
[link do oferty na Olx wygasł]
Ten mi sie spodobal. Wiem, ze od handlarza pewnie ale mozecie zerknac czy to nie skladak z kilku Waszym fachowym okiem
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
a to ciekawe, zważywszy na to, że Mazda jest oficjalnie w PL od 2008 czy 2009r no chyba, że import indywidualny.mastafaker napisał(a):Mazda 3 w mojej okolicy. Kraj pochodzenia Polska.
jeśli chodzi o rower górski to radziłbym wszystkim przemyśleć sprawę, ze względu na zawieszenie, a konkretnie na fakt, że się zużywa. Osobiście posiadam Authora z 2010r i to jest jakieś nieporozumienie, amortyzator musiałem wymienić po 6 latach eksploatacji, koszt 300zł, a przejechane miał nie więcej jak 30k kmmasterq napisał(a):Jeśli chodzi o peugeota 307 to radziłbym Ci przemyśleć sprawę ze względu na zawieszenie a konkretnie tylna belka skrętna, ona po jakimś czasie się psuje i koła mogą w najgorszym wypadku wyglądać tak /-----\ . Osobiście posiadam Xsare 1 z 2000r. i to jest jakieś nieporozumienie tylne prawe koło obciera o nadkole i trzeba regenerować belkę a koszt to ok. 700zł a ma przejechane zaledwie 168 tys.
U mnie ostatnio wymieniałem amortyzatory tylne, poddały się po 17 latach! Co za tragedia
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]