1. Ciekawe czemu nie ma foto drugiego boku. Gwarancję można sobie wsadzić. 2. Nic nie widać. 3. Wygląda ok 4. Ktoś się niezbyt postarał przy składaniu przodu. Chyba malowany prawy bok, ale mogę się mylić, bo zdjęcia to żenada. 5. Znów ten przód. No i należy pamiętać, że to auto nie jest zbyt duże 6. Znów pokazany tylko jeden bok
Szeroka gama napędów, bogate wyposażenie standardowe - BMW X2 Oprócz hybrydy plug-in i ekstremalnie sportowego BMW X2 M35i, w którym zastosowano silnik czterocylindrowy o mocy 225 kW (306 KM) z technologią TwinPower Turbo, 8-stopniową sportową skrzynię Steptronic, mechaniczny ...
Slaby w sensie? Nie zalezy mi na super predkosciach, na ostrym przyspieszeniu przy wyprzedzaniu, jestem raczej spokojnym kierowca i nie pcham sie nigdzie na sile. Mysle, ze do moich potrzeb bedzie ok. Mialem do tej pory A170 CDi 95km i jakis zrywny nie byl a jezdzilo mi sie dobrze.
Czasem jednak musisz wyprzedzić tą śmieciarkę i pojawia się problem. Do tego dochodzi spalanie, mały silnik, męczy się, pali tyle co większy. Dla mnie 110 KM do Mondeo w kombi to za mało (mam tyle w małym hatchbacku i jest ok).
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.