Do 25-30 tys. zł

01 Kwi 2010, 16:53

Witam. Poszukuję samochodu do 25-30 tys. zł. Zależy mi na tym, żeby auto nie było tak pospolite jak golfy czy inne beemki... ;) Zależy mi na dobrym wyposażeniu, dynamicznym silniku (koniecznie benzyna!) i dobrej prezencji ;p Moje takie małe typy:

- Fiat Stilo w wersji Abarth
- Peugeot 406 Coupe
- Mercedes C220 w wersji coupe
- Seat Leon
- Alfa Romeo 147 (ta po liftingu mi się podoba)
- Hyundai Coupe/Tiburon
- Lexus IS200

Kwestia spalania czy awaryjności to sprawa drugorzędna akurat w tym przypadku. Liczy się przyjemność z jazdy i ładny wygląd.
skibil
Nowicjusz

Miejscowość: Tychy

01 Kwi 2010, 17:25

Do 25-30 tys. zł

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

To chyba jedyna taka okazja póki co żeby kupić GTA i zmieścić się w 30k zł, rozmawiałem z gościem i niby auto jest w porządku, rozmawiał uczciwie, wiadomo że trzeba by było podjechać na SKP i ASO jednak samochód wart zainteresowania!
<b>don't stop tryin'
one day you
you will flyin'
qki007
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: Zamość
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Rzadko spotykane samochody Lexusa. Znasz wszystkie?
    Lexus RX czy LFA to samochody, o których słyszał praktycznie każdy. Ale w historii japońskiej marki powstały auta koncepcyjne, egzemplarze pokazowe, a nawet model produkcyjny, których w Polsce praktycznie nie ...