Do 25tys diesel

02 Lis 2010, 18:15

Roadkiller napisał(a):
kris7777 napisał(a):
Roadkiller napisał(a):
czeslaw555 napisał(a):miłośnikiem to nie ale co innego kupić ? Lagunę nazywają "królową lawet" :grin:

No nazywają tak bo albo usłyszeli albo trafili minę i tyle. Ważne kupić zadbany modek, nie katowany itp. itd :P
Tutaj reklama a na dole sprzedam lagunę :lol:

No wiesz... auto mam 3 lata i chcę zmienić na coś większego bo rodzina się nie mieści. Przez ten okres tylko raz EGR był czyszczony i tyle. Moja akurat nie posiada żadnych problemów z silnikiem i elektroniką.

a co moglbys innego powiedzieć skoro sprzedajesz:D
Ale niefajna sprawa ze innym proponujesz ten model (mimo iż na ogół jest to bardzo nieudany samochod) tylko dlatego ze ty go sprzedajesz.. Jak masz pomagac to rób to rzetelnie ;/
pop1
Początkujący

Miejscowość: nikad

02 Lis 2010, 20:28

I reklamy w podpisie już nie ma :lol:

Nie mniej jednak powszechnie wiadomo, że elektronika w Lagunie II zwłaszcza z początkowych lat produkcji pozostawia wiele do życzenia.
Być może masz ten wyjątkowy, jeden na milion, egzemplarz ale większość mechaników twierdzi podobnie.
Szerokości i wielu kupców na Lagunę życzę.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

W jakich butach najlepiej prowadzić samochód?
    Niejeden kierowca myśląc o bezpieczeństwie jazdy i zachowaniu ostrożności na drodze, pomija dobór odpowiedniego obuwia. Tymczasem wsiadając za kierownicę w butach na koturnie, wysokim obcasie czy w klapkach, może doprowadzić ...