Przykładowo. Z W-wy do Poznania 310km. W obie strony aktualnie posiadanym innym samochodem z lpg wyjdzie 140zł + ew. paliwo do auta po które jadę wrazie zakupu 140zł (w jedną stronę) = 280-300zł? To aż taki duży koszt, żeby szukać tylko z Mazowieckiego? Bez przesady.
Akuq, zrozum, ja się na nic nie upieram. Nie chcę tylko Daewoo i Fiata. Cofnij się troszkę w temacie, zaproponowałeś 306, obejrzałem kilka ogłoszeń - przyznałem Ci racje. Potem ktoś proponował Audi 80/Merc 190/E30. Pisałem, że aż takich starych nie chcę. Potem Barol podał 2 linki do e36, odpisałem mu podając 3 inne. Nie dzwoniłem o te BMW, bo skoro już na zdjęciach wygląda kiepsko to co będzie w realu? Powtórzę się. Nie musi być Audi/Merc,BMW. Nie musi.
W takim razie co proponujesz innego/podobnego/w stylu do 306? Aby auto nie było z lat 80tych...
Puga 206 pewnie w dobrym stanie nie kupie. Colta zeżre rdza. Civic będzie przegnity i zakatowany porównywalnie z BMW. Almera również przegnita. Golf 3 tak samo. Ibiza również. Corsa za mała, ale też będzie przegnita, Astra 1 to bez komentarza, Vectry b 1.6 pewnie za 4-5k pln też nie kupię, bo albo będzie brała oleju tyle co benzyny albo będzie przegnita. Rover 214i fajny, ale koszty uszczelek pod głowicą odstraszają...
Jest jeszcze Fiat, którego nie lubię... Fiat Bravo 1.6. Znajomy ostatnio kupił za 3.800zł. Okolice 2k roku. Wszystko delikatne w środku, mam uczucie, że może się rozpaść. W dodatku plastiki trzeszczą strasznie. Plus dla Bravo za ocynk, ale to jedyna zaleta tego samochodu. A no i tanie części to druga. Szkoda tylko, że klamki w zime się łamią