Do 4-5 tys. 250 km/msc. dla ucznia.

21 Sie 2013, 20:26

Jak je oglądałem to wyglądały dobrze ale fakt na tą rejestracje nie zwróciłem uwagi.
Ten wygląda ładnie.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

21 Sie 2013, 20:31

Mi sie ten podoba [link do Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

22 Sie 2013, 11:19

Lanos kupiony po sąsiedzku, 15 km od domu. 1.6 16v z sekwencją, więc krótkie odcinki robie na PB, dłuższe (np. czasem do szkoły ponad 20 w jedną strone) na LPG. Bez rdzy, do zrobienia prawy przegub, ale wymienię oba. Silnik fajnie chodzi, przy 4k rpm idzie :D Narazie rejestracja itp. Zostało trochę kasy, zamiast radia kupie opony na zime :) Nie ściąga go, tylko buja się na zakrętach, kiedyś będzie trzeba robić sprężyny to założe -30mm będzie lepiej

Jestem zadowolony, dziękuje :!: :!: :!: :!:

PS: Kiedyś będzie mało mocy to może swap na 2,5l z Łamagi, ale narazie mi 1.6 wystarczy, a i z kasą już krucho :(
awesome94
Nowicjusz

Prawo jazdy: 21 08 2012
Przebieg/rok: <1tys. km
Auto: Nie mam

22 Sie 2013, 11:29

Wrzuć jakieś zdjęcia.
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

22 Sie 2013, 17:58

Jak wyżej. Który rocznik?
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

23 Sie 2013, 18:41

awesome94 napisał(a): Nie ściąga go, tylko buja się na zakrętach, kiedyś będzie trzeba robić sprężyny to założe -30mm będzie lepiej
Prawdopodobnie chłopcze masz problem z amortyzatorami a nie ze sprężynami i ku temu fantazjujesz już o jakimś wieśniackim obniżaniu. Zrób to co trzeba i wtedy pogadamy.
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 125
Auto: Opel Vectra C 1.8
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Niesłyszący na drodze
    Liczba osób mających problem ze słuchem szacowana jest na 10%-15% wszystkich mieszkańców globu. W Europie problem ten dotyka około 80 mln osób. W Polsce liczba ta szacowana jest na około 1 mln. Terminem ...