REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
awesome94 napisał(a):Interesuje mnie jakis sedanik (a4 b5, e36, w202)
Hmm...4 tyś to się porządny rower kupuje a nie grymasi w samochodach, więc moje spostrzeżenia co do wyboru modelu i budżetu-ROWER albo dozbierać kasy drugie tyle i wtedy rozglądać się za takimi modelami jak podałeś.![]()
Masz wymagania typowego polaczka wozić byś się chciał fajną furą ale zapłacić godziwie za nią nie chcesz
będziesz na Ty ze wszystkimi okolicznymi mechanikami.
DOCENT napisał(a):Za polaczka powinien być permban na forum.
Żal mi takich śmieci.
awesome94 napisał(a):Nie polaczkuj, widze, ze to ostatnio bardzo popularne stwierdzenie i wszedzie kazdy do kazdego je dopasowywuje. Sluchaj, jakbym pracowal a nie sie uczyl to bym dal i ponad 10...
awesome94 napisał(a):Serio biorac pod uwage to, ze robilbym 200-300km na miesiac to taka zla opcja? Te auto bedzie sciagalo? Nie bedzie hamowal? Nie bedzie skrecal? Bedzie zostawial 4 slady?
Prosze o powazne odpowiedzi nie znam sie na autach, pokazuje to co mi sie podoba
Ja posiadam audi b3 1.6 z gazem które kupiłem za 1,5k , wymieniałem tarcze , klocki , końcówkę drążka , łączniki stabilizatorów , akumulator - są to groszowe sprawy eksploatacyjne i auto jeździ aż miło , nie ma co się tu psuć- 80 - moze byc, troche roczniki odstraszaja, ale skoro moze byc w lepszym stanie niz a4...