Do 5 500 zł - LPG

29 Kwi 2014, 16:19

Odświeżam temat, nie udzielałem się, bo miałem trochę urwanie głowy...
Zdecydowałem, że chciałbym kupić Astre G lub Golfa IV. Fajnie gdyby auto już posiadało instalację LPG, w wypadku braku trzeba odliczyć te ok. 2500 zł na założenie. Podobają mi się wymienione przeze mnie samochody ale jestem otwarty na inne propozycje, jednak wolałbym żeby to był hatchback. Co według Was jest lepszym wyborem? Astra czy Golf? A może właśnie coś innego.
Mieszkam w okolicach Krakowa, auto chciałbym znaleźć do 100 km.
Co powiecie o tych egzemplarzach?
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]

Dzięki za pomoc ;)
ciastek90
Nowicjusz

Auto: Nie mam

29 Kwi 2014, 17:20

Ty chyba chcesz złoma kupić jednak..
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

29 Kwi 2014, 17:30

Wybrałem różne propozycje z okolicy (bliższej, dalszej) i gdybym twierdził, że to są super fury to by mnie tu nie było i nie pisałbym nic. Proszę tylko o radę. Jak powiedziałem w tych cenach te 2 samochody tzn. astra i golf najbardziej mi się podobają ale nie mówię, że koniecznie to musi być. Preferuję hatchbaki i coś takiego szukam, dlatego dzięki ale sedany lub kombi o pojemności 2.0 nie interesują mnie, bo po prostu mi się nie podobają. Wiem, że mój budżet (10k) nie rzuca na kolana ale chyba da się znaleźć coś godnego uwagi w tych pieniądzach.
ciastek90
Nowicjusz

29 Kwi 2014, 17:33

Problem w tym że Astra za 6 z hakiem będzie miała do roboty nadkola i nie wiadomo co jeszcze, Golf za 8k to tylko golas 1.4. Wiem ceny Golfów powinny być niższe ale są jakie są.
Koniu
Forumowicz VIP

29 Kwi 2014, 18:01

W takim razie co można kupić w tym zakresie pieniędzy? Chciałbym żeby to miało min 75-80 KM, bo nie chce się ciągnąć po drodze.
ciastek90
Nowicjusz

29 Kwi 2014, 19:04

Za 8k zobacz na Hyundaia Elantre.
Koniu
Forumowicz VIP

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak często kierowca powinien badać wzrok?
    Jak często kierowcy badają wzrok? Zwykle, gdy ubiegają się o prawo jazdy. Później, jeśli na tym etapie nie stwierdzono wady wzroku, nie mają już takiego obowiązku i mogą bagatelizować nieostrość widzenia. Kierowcy ...

29 Kwi 2014, 19:56

Zobacz na to [link do oferty na Allegro wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012