Do 5000 - ogłoszenia do sprawdzenia

16 Cze 2017, 13:27

Szukam coś do 5000zł, przebiegi do 10 tys. rocznie, szukam coś w LPG bo diesel w tej cenie raczej zbyt ryzykowny. Zależy mi na jak najniższym koszcie eksploatacji, jednak nie chciałbym auta na poziomie Lanosa - był moim ostatnim pojazdem i niestety więcej nerwów, problemów i zmartwień niż zrobionych kilometrów (i nie chodzi tu o komfort jazdy, tu akurat się spodziewałem co będzie i nie było tak źle). Oto co znalazłem prosiłbym o ocenę:
[link do oferty na Olx wygasł] (mam słabość do marki)
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] (bardzo dobre wyposażenie, chociaż dla mnie zbędne - potrzebuję tylko wspomagania kierownicy; ładnie się prezentuje)
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] (dobra cena, tylko trzeba legalizację lpg od nowa)
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]
oraz model który do mnie nie przemawia ale polecane często i chyba tanie w naprawach więc biorę na logikę:
[link do oferty na Olx wygasł]
bionautic
Obserwowany

Przebieg/rok: 6tys. km
Auto: nie mam

16 Cze 2017, 17:38

Niebieskie volvo - błotnik i drzwi kierowcy w innym odcieniu, krzywo poskładane. Legalizacja LPG to pewnie najmniejsze zmartwienie w tym aucie. Co z tego że cena niska skoro auto nie ma żadnego potencjału na odbudowę.

Czerwone volvo wygląda lepiej ale tez ma jakąś historię wypadkową .Prawy bok tył inny, przód inny. Lewy bok błotnik z przodu inny niż reszta. Ogólnie słabo.

Merc umyty i błyszczący, zdjęcia takie, że mało widać, lewy bok drzwi pasażera w innym odcieniu i tył chyba też. Technicznie pewnie skarbonka bo czego innego można spodziewać się za tą cenę.. chyba można wymagać tylko tego żeby się gwiazda trzymała dobrze na masce ;)

Civic zdjęcia takie, że niewiele widać ale nie zniechęca, można obejrzeć, oczywiście trzeba sprawdzić jak bardzo zardzewiałe są progi i podłoga

Styrany accord od młodego gniewnego...porozbijał go, poskładał, wstawił poliftowe lampy i maskę ze szrotu, nawet nie starł korektora i pisze, że dzięki temu jest ładniejszy :D Jak dla mnie ogłoszenie nie zachęca

Audi wygląda ok.
txxc
Początkujący

Prawo jazdy: 01 01 2006
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: BMW E46/Daewoo Lanos
Silnik: 2,2 170KM/1,6 106KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

17 Cze 2017, 20:20

Audi ładne ale obstawiam że długo lata na gazie.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Instalacje LPG i ich generacje
    Czytając ten artykuł dowiesz się jakie są obecnie stosowane generacje instalacji LPG oraz jakie rodzaje zbiorników na gaz można montować w samochodach. Zaczynamy do Gazowych Układów Zasilania (GUZ) pierwszej ...