Do jazdy po mieście, do 35 tys.

05 Lut 2016, 15:24

Witam serdecznie. Szukam auta, którym głównie będę jeździł po mieście w kwocie do 35tys. Rocznik minimum 2008. Sporadycznie będą zdarzały się wyjazdy za miasto czy nad morze. Benzyniak z gazem lub z możliwością założenia. Trzy drzwiowe odpadają. Minimum 120KM, żeby to jakoś jechało. Jestem z Płocka. Biorę pod uwagę auta do +100km, chociaż wiadomo im bliżej tym lepiej :P.

Zastanawiam się nad Honda Civic VIII
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Nad Mazda 3
[link do oferty na Allegro wygasł]
Fordem Focusem
Oplem Astra

Ogólnie nie znam się na samochodach, czekam na propozycje :). Pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez Merol, 05 Lut 2016, 16:00, edytowano w sumie 1 raz
Merol
Nowicjusz

05 Lut 2016, 15:55

Civic jest 3d,samochodów z Plocka i okolic się nie kupuje,należy omijać te rejony szerokim łukiem. Można znaleźć coś ciekawego u tamtejszych handlarzy ale trzeba bardzo uważać ponieważ można się naciąć.

samochody dobre wybierasz i silnikowo dobrze wypadają.
Kieł
Stały forumowicz

Auto: Nie mam

05 Lut 2016, 18:52

Jeżeli chodzi o to co boli konkretny samochód, który oglądam, to jeżdżę z naprawdę ogarniętym mechanikiem, więc na pewno nie kupię samochodu przed sprawdzeniem - na słowo "igła" od dealera. Jakie modele jeszcze możecie mi polecić? Z tych konkretnych ofert samochodów co wysłałem zostaje tylko civic, bo ma więcej mocy od pozostałych. Jadę oglądać w niedzielę.
Merol
Nowicjusz

05 Lut 2016, 21:33

Mam jeszcze kilka propozycji:

Który z tych wszystkich co podesłałem teraz i wcześniej wydaje się najbardziej ciekawy?
Merol
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...