Do wszystkich

05 Mar 2013, 13:00

Witam!
Jestem studentką psychologii na SWPS. Przeprowadzam badania o wpływie niedosłuchu na radzenie sobie ze stresem. Termin obrony i jednocześnie porodu (gdyż jestem w ciąży :) ) zbliża się wielkimi krokami. Przez wzgląd na ciążę zależy mi by zdążyć się obronić, niestety ciągle brakuje mi wypełnionych ankiet. Szukam osób z niedosłuchem (lekkim, umiarkowanym i znacznym, czyli do 90 dB) w wieku 16-79 lat które mogłyby wypełnić moją (anonimową) ankietę :
[link wygasł]
Wierzę, że wśród Was lub Waszych znajomych znajdzie się sporo osób mających przynajmniej minimalne problemy ze słuchem - wystarczy, że poświęcicie kilka minut- dla mnie każdy wypełniony kwestionariusz jest bardzo ważny. Będę bardzo wdzięczna za pomoc!!!
lena1207
Obserwowany

Auto: nie mam

05 Mar 2013, 20:51

Akurat osobiście nie posiadam wady niedosłuchu,ale znam kogoś kto miał z tym styczność i chętnie wypełni ankietę,w zasadzie już jest wysłana,a w razie dodatkowych pytań służę pomocą na forum:)
MotoAutko
Początkujący

Prawo jazdy: 14 03 2002
Auto: Seat Leon 1.6
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

06 Mar 2013, 11:05

Bardzo dziękuję :) Zachęcam innych do wypełniania! :)
lena1207
Obserwowany

Auto: nie mam

15 Mar 2013, 21:18

Wysłałem ankietę dziadkowi, powinien wypełnić ;)
elavis
Nowicjusz

Auto: VW
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Udoskonalone manualne i automatyczne skrzynie biegów Opla
    Dzięki licznym poprawkom w konstrukcji wewnętrznej i mechanizmach dźwigni druga generacja pięcio- i sześciobiegowych skrzyń Opla w porównaniu z konkurencją uzyskała doskonałe wyniki w zakresie jakości zmiany biegów. ...
    Pakiet tuningowy TRD dla nowego Lexusa LS
    Japońska firma TRD, dostawca fabrycznych rozwiązań tuningowych dla Lexusa, przygotowała zestaw akcesoriów do tuningu najnowszej, piątej generacji flagowej limuzyny Lexus LS F SPORT. Zestaw TRD do tuningu aerodynamicznego ...