Co do blach w C5 czy innych modelach Citroena to nie masz sie czego obawiać, akurat są bardzo dobrze zabezpieczone przed korozją. Sam model c5 I generacji to komfortowe auto, jedyny minus pneumatyka zawieszenia która czasem lubi sie psuć, to największa bolączka tego modelu. Pod lpg polecam benzynę 2.0 136km.
Budżet wrzrósł do 15 tysi wiec mam pare autek o których ocene proszę: 1.Lexusik [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] 2cytrynki 2 .[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] 3. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Honda CR-V - ostatnio bardzo missię spodobała mimo że to Suvik ale jezdzilem i wydaje się dosyć miejski. 4. [link do oferty na Olx wygasł] 5 [link do oferty na Olx wygasł]
Octavia- uznałem że to budżetowy Vag więc why not 6. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Focus- tutaj rozważam Dieselka zamiast benzyny i montażu LPG. 7 [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
8 [link do oferty na Olx wygasł]
Dodatkowe pytania czy warto pchać się w audi A4B6, w tej cenie to chyba tylko 2.0 a słyszałem że lubi olej ;( Co jeszcze możecie polecic oprócz ww.
Ostatnio edytowany przez Kubraksnk 10 Lut 2017, 09:45, edytowano w sumie 2 razy
dzida napisał(a):W tym Lexie coś się z tyłu działo (brak oznaczeń). Wadą jest też podstawowa wersja - materiałowe fotele.
A myślisz że wgl znajde w tych pieniądzach fajnego lexa?? z polskórą,w dobrym stanie i najlepiej LPG bo myślę że rachunki za bene mogą być za duże na mój portfel
Ogolnie proszę jeszcze kogoś o wypowiedzenie się o reszcie aut czy jakieś z ww jest wgle warte uwagi?
Znajdziesz tylko niestety trzeba czekać i sprawdza codzienni nowe oferty. Osobiście kupiłbym bez LPG, bo jak ktoś zaniedbywał regulację luzów, to na start może być drogo.
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
Nowa SKODA Octavia Combi, przestronne i funkcjonalne wnętrze Podczas Międzynarodowych Targów Motoryzacyjnych w Genewie, odbywających się w dniach 5-17 marca 2013 roku, SKODA zaprezentuje model Octavia Combi trzeciej generacji. SKODA kontynuuje swoją ofensywę modelową. Kilka ...
Na pewno daj sobie spokój z pierwszym R75, które wrzucił Kieł (pozdro dla kumatych) Jest do wzięcia sztuka od jednego z naszych forumowiczów, fana brytyjskiej myśli technicznej
Nie mam zamiaru kupować Rovera, wgle nie podoba mi się to auto a zresztą potem jest problem się tego pozbyć. Co do Sonata i Magnetis to podobają mi się ale jak mam już te 15k to wolałbym już te ich nowsze generację a na to budżet chyba trochę mały. Zakladam że te oferty od Kiel są odnośnie tytułu nie mojej ostatniej wiadomości więc prosiłbym również jakiegoś moda o zmianę kwoty w temacie na 15k żeby nie zakładać nowego a wszyscy mieli jasność.
To powie ktoś coś o tych autach które wymieniłem?? przeklejam je jeszcze raz żeby było wygodniej 2cytrynki 2 .[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] 3. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Honda CR-V - ostatnio bardzo mi się spodobała mimo że to Suvik ale jezdzilem i wydaje się dosyć miejski. 4. [link do oferty na Olx wygasł] ... e6a40a5417 5 [link do oferty na Olx wygasł] Octavia- uznałem że to budżetowy Vag więc why not 6. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Focus- tutaj rozważam Dieselka zamiast benzyny i montażu LPG. 7 [link do oferty na Olx wygasł] Dodatkowe pytania czy warto pchać się w audi A4B6, w tej cenie to chyba tylko 2.0 a słyszałem że lubi olej ;( oraz o Saaba 9-3 II bardzo mi się podoba to autko tylko mało o nim wiem i nie wiem jak z serwisami i naprawami
Temat z przed 2 miesięcy bo jakbyś go przeczytał to byś zauważył że chciałem się najpierw obeznać wgle jakie auta brać pod uwage, a teraz dodatkowo zwiększył mi się budżet o 50% więc wydaje mi się że to spora różnica ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.