Dobre Autko do 15 tysiecy!

04 Mar 2017, 23:10

Witam poszukuje auta do 15 tysiecy , Nie bede owijał nie znam sie ostro na tym , Żalezy mi żeby auto było ładne może byc awaryjne ale też nie tak że bym był u mechanika co tydzień :D Zależy mi zeby auto nie było dieslem tylko benzyną czekam na wasze typy mi sie obecnie Podobają Mazdy 6 , Ople Vectry C jak i Opel zafira B ( wiem ze cięzko znalesc) ;) Auto bedzie używane w miescie dziennie po około 40 km sądze , Jestem z województwa Małopolskiego w wyposazeniu zalezy mi żeby były napewno 4x szyby elektryczne , Klimatyzacja , Radio no i nie znam się za bardzo tyle z głowy :) Co do koloru to obojętnie jaki tylko nie czerwony . Pokaże wam mój jeden typ podoba mi się i ma bardzo bogate wyposazenie które dodatkiwo mnie napala :oops: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] . Dziekuje Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Kuzma98, 05 Mar 2017, 10:15, edytowano w sumie 1 raz
Kuzma98
Nowicjusz

Zdjęcia: 1
Prawo jazdy: 04 10 1996
Auto: Nie mam

05 Mar 2017, 01:18

mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004

05 Mar 2017, 13:16

Gotowe :)
Kuzma98
Nowicjusz

Zdjęcia: 1
Prawo jazdy: 04 10 1996
Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Jak bezpiecznie wykonać manewr wyprzedzania?
    Wyprzedzanie to niebezpieczny manewr, który polega na przejeżdżaniu obok pojazdu lub innego uczestnika ruchu poruszającego się w tym samym kierunku. W Polsce związane jest to najczęściej z chwilową zmianą pasa ruchu ...