Poszukuje autka zadbanego najlepiej w ocynku zebym zaraz nie musial zaprzyjazniac sie z blacharzem. Oczywiscie LPG na pokladzie i bez bajerow bo to ma byc tylko do pracy. Posiadalem civic Vgen ale niestety zaszalalem ostatnio za bardzo i skasowalem ja ponownie nie kupie bo blacha juz tam sie tam sypala ale zaleta byl silnik nie do zajechania i to sobie tez cenie. Mieszkam w woj lodzkim i bede chcial jakies propozycje. Astra? tylko ktora? daewoo odpada! a moze jakiegos peugeota? oswieccie mnie
odpada bo mnie odraza i nic na to nie poradze mialem matiza i czulem sie jak w toi toiu bo to wykonczenie w srodku takie slabe. Jestem z Tomaszowa Maz.
Zobacz na te: [link do oferty na Olx wygasł] - prosty i tani w utrzymaniu. [link do oferty na Olx wygasł] - zlatuje młodym gniewnym ale wygląda ok. [link do oferty na Olx wygasł] - ciekawy opis. [link do oferty na Olx wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Z czystym sumieniem polecam Carinke. Doły drzwi do ogarnięcia, koledze też wyszła tam ruda. Silnik bez LPG pali mało a z nim to już w ogóle. Znikoma awaryjność i dobra jakość wykonania to atuty tegoż samochodu
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
NASCAR Camry w 4 odsłonach Atrakcją na targach SEMA 2017 stoiska Toyoty były wyścigowe Camry, które zaprezentowali topowi kierowcy NASCAR – Martin Truex Jr., Kyle Busch, Denny Hamlin i Daniel Suarez. Martin Truex oraz Kyle Busch startują ...
jesli chodzi o hondy czy toyoty to nawet 300tys przebiegu nie brzmi groznie poniewaz moja honda miala 345tys i spokojnie rozpedzala sie w 8sek do 100. Niestety blacha spowodowala ze przestalem dbac o nia... mysle ze kupie znowu japonca bo kreci do konca macie jeszcze jakies propozycje>?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.