Dobre auto 10 tys max

07 Gru 2018, 12:08

fitzbitz napisał(a):Bo tak zatrzymaliśmy się na vagu a co z innymi samochodami? np tym volvo? Na pewno włoszczyzny nie dotknę ale może jakiś francuz?

fitzbitz napisał(a):Teraz już mnie uświadomiliście że nie należy się bać starszych vag'ów tylko pytanie zostało odnośnie innych marek i modeli jeżeli możecie doradzić

Pionek no popatrz autor tematu myśli nie tylko nad Leonem.. :roll:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

07 Gru 2018, 13:46

Barol napisał(a):Pionek no popatrz autor tematu myśli nie tylko nad Leonem..

Chyba nie zrozumiałeś :) zapodałeś propozycje A3 tak jak ja wcześniej Golfa a autor z vagów chce tylko Leona i stąd ten problem i stąd te rozmowy o cenach itd..
Za 10 tys można kupić 1,8T Golfa/A3 szczególnie 98..99 ale nie Leona!
Tutaj to wg mnie ryzykowne jest szukanie nawet 1,8 125..ale co kto woli.
Leon jak i np Audi TT zyskało miało jakiś extra aut..mają wyższe ceny, do tego Leon był najpóźniej produkowany więc dużo ofert po 2000 roku więc automatycznie ceny idą w górę bo tak to już bywa w vagu masz auto po 2000 roku to jesteś burżuj. Nie to co 99.
Pionek
Stały forumowicz

Auto: Honda Accord / VW Scirocco
Silnik: 1,4 TSI 122@150
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Audi e-tron GT concept - elektryczny samochód koncepcyjny
    Audi e-tron Trzecie. W Los Angeles, światowej stolicy filmu, na odbywającej się tam wystawie motoryzacyjnej cztery pierścienie przedstawiają nową gwiazdę. Zobaczyć tu można przygotowane specjalnie na to wydarzenie auto koncepcyjne ...