A może Peugeot 406? W tym budżecie dostaniesz ładny egzemplarz w dobrym roczniku,z dobrym wyposażeniem i z dobrym wykończeniem ewentualnie Skoda Octavia. [link do oferty na Olx wygasł] bardzo ciekawy egzemplarz,sporo porobione,długie opłaty i dobre wyposażenie. [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] - najbogatsza wersja wyposażenia.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Dziubdzius napisał(a):A3 jest dosc duzo za te pieniadze, ciezko jednak znalezc 5drzwiowke zeby byla zarejestrowana u nas, wiekszosc to sprowadzone przez handlarzy egzamplarze.
Zobacz to, niestety nie 90 konna wersja [link do oferty na Allegro wygasł]
Gdzieś tam wspominałeś o Mondeo, zobacz jeszcze na Focusa TDDI [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Ta Octavia w tej specjalnej wersji calkiem niezla jest. Znajomy mi oferuje również Xsare II w 2.0 HDI z 2003 roku. Za 7 tysięcy. Nie wiem czemu ale to Audi mi glowie troche chyba zawrócilo
Raz tym jechałem, dziwnie sie mi jeździ ta Xsara. Auto niby pewne itd ale boje się elektroniki. Jest to wersja exclusive i jest cala naszpikowana elektronika. Po za tym to auto nie ma żadnej książki serwisowej etc. Bierze podobno nieznacznie olej. Przebieg niby 230 tys ale nie udokumentowany i ślady zużycia wyglądają na większy przebieg.
W Xsarze sprawdź elektronikę, tylną belkę i progi. Jak bogate wyposażenie to autko naprawdę fajne, jeśli jeszcze silnik 109KM to b. fajnie jeździ. Octavia L&K to trochę overkill w tej cenie, bo można za to mieć już większe i fajniejsze auto (E34/E39), choć z dieslem byłoby ciężko.
Burza za kierownicą - jak ją bezpiecznie przetrwać? Upalne letnie dni często kończą się gwałtowną burzą. Wnętrze samochodu jest wtedy raczej bezpiecznym miejscem, mimo to jazda w takich warunkach pogodowych może być bardzo niebezpieczna. Zagrożenie stanowią nie tylko silne ...
Systemy wspomagające kierowcę - prawie jak sztuczna inteligencja Specjaliści przewidują, że w najbliższych latach – obok napędów alternatywnych – najważniejszym kierunkiem w motoryzacji stanie się rozwój pojazdów autonomicznych. To przyszłość, jednak już ...
A myślisz że jak kupisz taką A3 czy Octavie to będzie książka? Może i będzie ale podrobiona przez handlarza.. Druga sprawa teraz kupić używane auto z udokumentowanym przebiegiem jest ciężko.
Żółtek te z linku są przykładowe,sam bym nie dał 13k za Octavie..
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Z tego co wiem to ta Xsara byla bita z prawej strony, ewidentnie ma inne drzwi przednie od strony pasażera bo sie kolor odróżnia troche. Po za tym na progu z prawej strony pojawiają sie bąbelki rdzy. Noi ten olej...
Ja wiem ze takie A3 będzie miec nalatane kolo 400tys nawet, ale utrata wartości po kilku latach nie będzie tak drastyczna jak choćby nawet w tej Xsarze. Jesli się mylę to mnie poprawcie.
Jak rdza na zewnątrz lekko wychodzi to wewnątrz ma już założoną rozwiniętą cywilizację - 7 klocków na pewno warta nie jest, bo progi do roboty są, a to razem z malowaniem koło 700zł minimum wyjdzie.
Po pierwsze to auto mi sie sredniawo podoba, druga sprawa to zas to ze to francuz a mam z tym zle skojarzenia bo jak pisalem wczesniej sasiad ma C5 z takim samym silnikiem i wiecznie cos z tym autem sie dzieje, jedyna kwestia ktora do mnie przemawia to cena, jakby sie udalo zbic na 6 tysiecy to brac ? Czy jednak lepiej dolozyc i szukac tej A3 czy Passata czy nawet Mondeo ?
Ja bym raczej odpuścił no chyba że da radę zejść do 5000-5500zł bo nie dość że progi do roboty to jeszcze silnik za jakiś czas będzie wymagał remontu lub wymiany skoro pije olej..
Tak tez pewnie zrobie. Widzialem tez w ogloszeniach ze niektore A3 po lifcie maja tez silniki o mocy 105 KM czy taki silnik jest na pompie czy to juz sa wtryski tak jak w tym 130 km ?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.