Witam, chce kupic inny samochod. Obecnie mam starego juz Golfa III 1.9 TD. Z uwagi na to, ze robie dosc duze przebiegi potrzebuje dosc dobrego malo awaryjnego diesla. Od auta wymagam niskiego spalania, umiarkowanych kosztow napraw, ladnej prezencji, nie potrzebuje cudow jesli chodzi o wyposarzenie, wystarczy podstawowe. Chce cos kupic w przedziale cenowym 8-12 tysiecy. Z aut, ktore przkluly moja uwage:
Audi A3 8L po liftowe VW Passat B5 VW Passat B5 FL VW Bora Audi A4 B5 Audi A6 C5 Honda Civic VII Saab 9-3 II Ford Mondeo MK3 BMW E46
Czekam abyscie doradzili mi czego warto szukac w tej cenie, byc moze sa jakies modele godne uwagi ktorych nie wymienilem. Czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam
Ja bym szukał zwykłego tdi na pompie , żeby było w dobrym stanie i z realnym przebiegiem, powinieneś być zadowolony. Mondeo mk3 tddi też jest godne polecenia
Sprzedam : Volvo v70 03r. d5 PL blachy Seat Leon 1.6 03r. z niemiec
Najbardziej podoba sie mi A3 po liftowe, idzie w takim dorwac silnik 1.9 TDI 90 km bo z tego co wiem to ten jest na pompie, nie wiem czy 110km tez czy nie. Odnosnie Forda to maszyna wizualnie konkretna, ale jakosc pewnie gorsza niz w Audi i wieksza utrata wartosci bedzie zapewne. Jak z cenami czesci odnosnie tych aut ?
Zaglądamy do warsztatu - renowacja klasycznej Toyoty 2000GT w RPA Na początku marca 20201 roku Toyota South Africa ogłosiła, że rozpoczęła renowację jednego z niewielu zachowanych egzemplarzy największego skarbu wśród historycznych modeli marki – sportowego coupe 2000GT. Po ...
Gelber Engel - nagroda dla Audi A3 za doskonałą jakość Niemiecki automobilklub ADAC, spośród 52 samochodów, wybrał Audi A3 zwycięzcą kategorii "jakość" tegorocznej edycji nagrody "Gelber Engel". Wyniki konkursu opierają się na sporządzanej przez ADAC statystyce ...
Dlatego tylko diesel wchodzi w gre bo robie dosc duze przebiegi. Jezdzilem chwile benzyna i zupelnie sie mi to nie oplaca. Odnosnie Citroena C5 to jestem uprzedzony bo sasiad ma i co chwile to auto stoi u mechanika. Ople jakos sie mi nie podobaja. Moze jeszcze jakies propozycje ?
A nie może być LPG? Bo jak co to masz Mazda 6 z początku produkcji 2.0 ale uwaga na rdzę i wtedy nie diesel bo lubi się psuć. Toyota Avensis 2.0 najlepiej i gaz do tego.
Poszukaj ładnej a3 1.9 tdi 110km i będziesz zadowolony, nie ma wielowachacza , części jest dużo i są łatwo dostępne , dobrze są wyposażone i ogólnie fajne auto
Toyota jest niezla ale to auto nie dla mnie.. mam 22 lata i chce auta takiego zeby mi sie podobalo, zeby mialo to cos, po za tym kazdy ma inny gust
A3 jest dosc duzo za te pieniadze, ciezko jednak znalezc 5drzwiowke zeby byla zarejestrowana u nas, wiekszosc to sprowadzone przez handlarzy egzamplarze. Nie mowie ze koniecznoscia jest 5drzwi, ale milo by bylo gdyby sie takie trafilo
Jeszcze mnie interesuje kwestia xenonow w niektorych autach z ogloszen. Z tego co wiem to jak sie ma xenony to powinno sie tez miec spryskiwacze do nich na zderzaku, polowa A3 takowych nie ma, ma po prostu xenony... czy to oznaka ze auto bylo walone z przodu ? i ktos to zrobim na "pol gwizdka" ?
Jak jest ori xenon to zawsze są spryski , jak ktoś założył chiński to większość nie patrzy na to że spryski muszą być. No o 5 drzwiową a3 ciężko, są to dość poszukiwane auta i szybko schodzą.
Jak chcesz A3 8L po lifcie to bierz 110km, ja mam 90km na pompie i czasem czuć brak mocy, w A4 B5 mamy w rodzienie 110km na pompie (oznaczenie ASV) i jest zwawsze więc w A3 tym bardziej bedzie.
Tylko uprzedzam ze na dlusze trasy to auto jest dosyc malo komfortowe
Przy okazji jak bedziesz ogladal to: - rdza lubi sie pojawiac w rynienkach dachowych wiec moze miernik wskazac ingerencje lakiernicza - rdza lubi sie pojawiac na blotnikach wiec j/w - dolne partie drzwi pod listwami - rdza rowniez lubi tam zagladac - rozpedz sie do predkosci autostradowej i hamuj - moze bic kierownica, czesto winne sa przednie krzywe tarcze ale moze juz maglownica sie kwalifikowac do regeneracji
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.