Dobre opony letnie + alufelgi

05 Lut 2010, 16:51

Witam. Juz niedlugo (a moze jeszcze dlugo;d kto wie) czeka mnie zmiana opon. Chce kupic nowe opony i alufelgi. Co powiecie o oponach Dunlopa, np SP SPORT 01
http://alufelgiopony.pl/null/product/info/5374

albo GoodYear Duragrip

http://alufelgiopony.pl/null/product/info/6353

Warto?

No i alufelgi.. Duzo sie naczytalem, zeby nie brac nic z allegro bo tam jest praktycznie nic nie warta chinszczyzna... Rzeczywiscie tak jest, ze nie ma sensu?
Co myslicie o alufelgach Dezenta?

[link do oferty na Allegro wygasł]

Pozdrawiam i czekam na odpowiedz;)
mateusz3112
Początkujący

05 Lut 2010, 19:11

Jak kupowałem felgi to też miałem dylemat czy opłaca się brać z allegro ale w końcu się zdecydowałem i wziąłem za komplet zapłaciłem nie całe 1000zł i jak na razie jest ok nic z felgami się nie dzieje. A co do opon to od 3 lat jeżdżę na Fuldach i tez nie narzekam ale jeśli miał bym wybierać między tymi dwoma to chyba padło by na Dunlopy.
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001

05 Lut 2010, 20:07

no ja tak mysle o tych dunlopach.. ale z tymi felgami sie zastanawiam.. bo duzo sie naczytalem, pewnie niepotrzebnie tyle czytalem, no ale ok.. Te Dezent-y mi sie podobaja i ludzie je ogolnei zachwalaja.

[ Dodano: Nie Lut 07, 2010 11:30 ]
a co oglonie wiecie o sklepie netcar? bo az dziwne ten sklep praktycznie nie ma negatywnych opinii;) wiec mysle, ze i ceny maja bardzo dobre i obsluga jest rownie dobra;)
mateusz3112
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Pierwszy kabriolet Volkswagena stworzony na bazie SUV-a
    W ramach wielkiej ofensywy nowych modeli Volkswagen wprowadzi na rynek swój pierwszy kabriolet na bazie auta typu SUV – T-Roc cabrio. Jego produkcja rozpocznie się w pierwszym półroczu 2020 roku w Osnabrück. ...