Dobry importer aut z UE?? Polećcie kogoś!

28 Maj 2008, 15:00

Witam

To mój pierwszy post, chciałem powiedzieć dzień dobry:) i od razu zaznaczyć że użyłem opcji szukaj :wink: ale nic nie znalazłem.

To tak od dłuższego czasu poszukuje samochodu, a dokładnie chodzi o Hondę civic type r z lat 2003-2005, są śliczne;). A ponieważ jestem bardzo wymagający jeśli chodzi o auta postanowiłem kupić je poza granicami kraju, gdzie jak wiadomo wybór tego typu aut jest większy, w Polsce jak na razie nic nie znalazłem:|

Wiec jak ktoś z was zna jakąś "bezpieczną i uczciwą" firmę z warszawy lub okolic która sprowadza samochody na zamówienie to był bym bardzo wdzięczny za jakiś kontakt bądź adres strony.

Aha jeszcze jedno, czy ktoś z was zna bądź korzystał z usług tej firmy??

http://www.autazeszwajcarii.pl/sprzedaz ... wanych.php

Jeśli tak to dajcie jakąś opinie.

To dzięki i czekam na jakiś odzew;)
*RS*
Nowicjusz

Miejscowość: NS-K

29 Maj 2008, 13:36

No ludzie macie kogoś znacie jakąś dobrą firmę, pomóżcie coś!!

A jeśli chodzi o ten link z poprzedniej wiadomości to od razu powiem że to nie jest reklama!! Po prostu znalazłem ich w necie i pytam czy ktoś już z nimi miał do czynienie!! tyle.
*RS*
Nowicjusz

Miejscowość: NS-K
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych
    Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...