Dobry importer aut z UE?? Polećcie kogoś!

28 Maj 2008, 16:00

Witam

To mój pierwszy post, chciałem powiedzieć dzień dobry:) i od razu zaznaczyć że użyłem opcji szukaj :wink: ale nic nie znalazłem.

To tak od dłuższego czasu poszukuje samochodu, a dokładnie chodzi o Hondę civic type r z lat 2003-2005, są śliczne;). A ponieważ jestem bardzo wymagający jeśli chodzi o auta postanowiłem kupić je poza granicami kraju, gdzie jak wiadomo wybór tego typu aut jest większy, w Polsce jak na razie nic nie znalazłem:|

Wiec jak ktoś z was zna jakąś "bezpieczną i uczciwą" firmę z warszawy lub okolic która sprowadza samochody na zamówienie to był bym bardzo wdzięczny za jakiś kontakt bądź adres strony.

Aha jeszcze jedno, czy ktoś z was zna bądź korzystał z usług tej firmy??

http://www.autazeszwajcarii.pl/sprzedaz ... wanych.php

Jeśli tak to dajcie jakąś opinie.

To dzięki i czekam na jakiś odzew;)
*RS*
Nowicjusz

Miejscowość: NS-K

29 Maj 2008, 14:36

No ludzie macie kogoś znacie jakąś dobrą firmę, pomóżcie coś!!

A jeśli chodzi o ten link z poprzedniej wiadomości to od razu powiem że to nie jest reklama!! Po prostu znalazłem ich w necie i pytam czy ktoś już z nimi miał do czynienie!! tyle.
*RS*
Nowicjusz

Miejscowość: NS-K
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kontrolki samochodowe - sprawdź co oznaczają
    Każdy kierowca zna temat kontrolek które wyświetlają się na desce rozdzielczej (liczniku) przed każdym odpaleniem silnika. Nie są to jednak wszystkie kontrolki które możemy zobaczyć na naszym liczniku. Większość ...