Dobry jakościowo wideorejestrator do około 300zł?

03 Gru 2022, 09:21

Cześć, przychodzę do was z prośba o pomoc.

Planuje kupić na święta bliskiej osobie wideorejestrator do auta, niestety nie znam się na temacie wiec będę prosił was o pomoc.

Budżet to max 300zl ewentualnie troche ponad, zależy mi aby był ba tył oraz przód ewentualnie czujnik ruchu itd.

Co możecie polecić w tej cenie ? Niechcianym kupić jakiegoś gowna, zależy mi żeby to był dobry jakościowo wideorejestrator.

Dzięki
Wamuch
Obserwowany

04 Gru 2022, 11:48

Z tą kasą to za bardzo nie poszalejesz, ale można w niej kupić całkiem dobry sprzęt. Warto zwrócić uwagę na kąt widzenia ( 170 stopni to chyba max ). No i oczywiście żeby była Full HD. Warto też zainteresować się, żeby "widziała" dobrze w nocy.
Ja od dwóch lat mam w jednym a aut coś [link do oferty na Allegro wygasł]. Do tego zestawu kupiłem sobie bezprzewodowy transmiter sygnały z tylnej kamery, żeby nie ciągnąc kabli przez całe auto. [link do oferty na Allegro wygasł].
Jeżeli jednak masz w aucie wewnętrzne lusterko fotochromatyczne, to pozostaje ci poszukać kamery przyklejanej na szybę. Ale za tą kasę co masz to wyboru dużego nie ma i możesz kupić to, co uważasz za sensowne jak dla ciebie.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

04 Gru 2022, 12:07

Miro12
Początkujący

Miejscowość: Wrocław
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Peugeot 307 SW
Silnik: 2.0
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kierowco, uważaj na pracowników drogowych
    Okazuje się, że bycie pracownikiem drogowym nie należy do najbezpieczniejszych sposobów zarobkowania. Poważne zagrożenie dla tych osób stanowią… kierowcy, którzy ignorują ostrzegawcze oznakowanie ...